Πώς να διπλώσετε ένα Burrito

Αισθάνεστε όλους τους αντίχειρες όταν προσπαθείτε να διπλώσετε ένα burrito; Εδώ είναι ο εύκολος τρόπος για να το κάνετε για τακτοποιημένα και τακτοποιημένα burritos.

Δεν είναι δύσκολο να τυλίξετε επιτυχώς ένα μπουρίτο γύρω από μια γέμιση, αλλά χρειάζονται μερικά βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε σάλτσα να στύβει τις ξεδιπλωμένες άκρες! 

Τα καλά διπλωμένα μπουρίτο οδηγούν σε μια πιο προσεγμένη εμπειρία φαγητού, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν τα τρώτε εν κινήσει. Όταν τα άκρα είναι καλά σφιγμένα μέσα, αποφεύγετε να στάζουν γέμιση και σάλτσες από τον πάτο καθώς τρώτε. Αυτό τα κάνει επίσης καλύτερα για κατάψυξη, καθώς η γέμιση παραμένει ασφαλής μέσα στην τορτίγια και δεν θα καεί στην κατάψυξη. 

Μόλις το καταφέρετε, μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα ένα μάτσο μπουρίτο για να φάτε τώρα ή να το καταψύξετε για αργότερα. 

Συμβουλές για την επιτυχή αναδίπλωση ενός Burrito

Ζεσταίνουμε τις τορτίγιες πριν τις διπλώσουμε. Οι μεγαλύτερες, ελαφρώς ζεσταμένες τορτίγιες διπλώνονται πολύ πιο εύκολα και είναι επίσης λιγότερο πιθανό να σπάσουν ή να σχιστούν. Στόχος να χρησιμοποιήσετε μια τορτίγια αλευριού 10 ιντσών ή μεγαλύτερη. Ζεστάνετε το τοποθετώντας το σε ένα ζεστό τηγάνι για περίπου 30 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά ή ψήστε το σε μικροκύματα για περίπου 20 δευτερόλεπτα.
Μην βάζετε τη γέμιση ακριβώς στη μέση. Τοποθετήστε τη γέμιση λίγο πιο κοντά σας στην τορτίγια αντί να είναι ακριβώς στη μέση. Μην το φέρετε μέχρι το τέλος, αλλά οραματιστείτε την τορτίγια στα τέταρτα και τοποθετήστε την περίπου στα τρία τέταρτα από το πιο απομακρυσμένο άκρο.
Σκεφτείτε ότι τα βήματα γίνονται σχεδόν ταυτόχρονα.Ενώ μια διαδικασία βήμα προς βήμα σάς δείχνει να διπλώνετε στα άκρα και στη συνέχεια να διπλώνετε το burrito, αυτά τα βήματα είναι πραγματικά κάπως ταυτόχρονα. Καθώς διπλώνετε στις άκρες, τυλίξτε αμέσως τη γέμιση μέσα σε ρολό καθώς συνεχίζετε να κρατάτε αυτές τις μαζεμένες άκρες στη θέση τους ενώ εργάζεστε.
Χρησιμοποιήστε λίγο γουακαμόλε ή μαγιονέζα για να σφραγίσετε τις άκρες. Μου αρέσει να απλώνω πολύ λεπτό στρώμα μαγιονέζας guacamole ή sriracha στην άκρη της τορτίγιας για να σφραγίσει το άκρο του burrito. Αλλά μην προσθέτετε τόσα πολλά ώστε να σβήσει τη ραφή!

Απλή Συμβουλή!

Η ίδια διαδικασία για το τύλιγμα ενός burrito μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σπρίνγκ ρολ, περιτυλίγματα σάντουιτς και περιτυλίγματα πρωινού. Είτε χρησιμοποιείτε μεγαλύτερες είτε μικρότερες τορτίγιες και τυλιχτά, η μέθοδος διπλώματος είναι η ίδια.

Πώς να διπλώσετε ένα Burrito

Για αυτό το μπουρίτο, χρησιμοποιώ τα Burritos Breakfast Burrito με λουκάνικο, αυγά και Salsa Verde και τορτίγιες από αλεύρι 10 ιντσών (συχνά φέρουν την ένδειξη “σε μέγεθος μπουρρίτο” στη συσκευασία).

Ζεσταίνουμε την τορτίγια και στη συνέχεια την απλώνουμε . Ζεστάνετε την τορτίγια ώστε να είναι ωραία και εύπλαστη και, στη συνέχεια, απλώστε την τορτίγια σε μια επίπεδη επιφάνεια σαν καθαρό πάγκο ή σανίδα κοπής. 

Προσθέτουμε τη γέμιση . Στρώστε τη γέμιση περίπου στα 3/4 της διαδρομής προς τα κάτω από την επάνω άκρη της τορτίγιας.

Διπλώστε τα πλαϊνά, αρχίστε να κυλούν . Διπλώστε κάθε πλευρά της τορτίγιας πάνω από τη γέμιση με τους δείκτες σας. Αρχίστε να τυλίγετε τη γέμιση. Συνεχίστε να τυλίγετε τα πλαϊνά, χρησιμοποιώντας τους αντίχειρές σας για να διπλώσετε το κάτω μέρος της τορτίγιας πάνω από τη γέμιση καθώς την τυλίγετε.

Σφραγίστε τις άκρες με μια σάλτσα, αν τη χρησιμοποιήσετε και μετά σερβίρετε με τη ραφή προς τα κάτω . Αν έχετε λίγο γκουακαμόλε ή μαγιονέζα στο χέρι, χρησιμοποιήστε λίγο για να σφραγίσετε την άκρη του burrito. Τοποθετήστε το μπουρίτο με τη ραφή προς τα κάτω για να το σερβίρετε ή τυλίξτε το για να παγώσει (παραλείψτε το γκουάκ αν παγώσει).

Τελειοποιήστε την τεχνική σας με αυτές τις συνταγές Burrito

Κατάψυξη κοτόπουλου Burritos

Χορτοφαγική κατάψυξη Burritos

Κατάψυξη πρωινού Burritos

Easy Sheet Pan Vegan Burritos

Previous Post
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *