Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Αεροδρομίου Ορλάντο μοιράζεται πώς θα επηρεάσει τους ταξιδιώτες ο νέος τερματικός σταθμός του

By | 13 Μαρτίου, 2023

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Αεροδρομίου Ορλάντο μοιράζεται πώς θα επηρεάσει τους ταξιδιώτες ο νέος τερματικός σταθμός του

Ο νέος τερματικός σταθμός αξίας 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα ανοίξει στις 19 Σεπτεμβρίου με σχεδιασμό που έρχεται σε αντίθεση με τα πρότυπα του αεροδρομίου.

Κάτι σαν αναγέννηση αεροδρομίου συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από ακτή σε ακτή, τα αεροδρόμια κάνουν το ντεμπούτο τους τόσο αναγκαίους, νέους και βελτιωμένους τερματικούς σταθμούς.

Τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο (MCO) θα γίνει το επόμενο αεροδρόμιο που θα κάνει το ντεμπούτο του σε μια λαμπερή νέα δομή: τον τερματικό σταθμό C 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων ή τον νότιο τερματικό σταθμό.

Ο χώρος των 1,8 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών θα προσθέσει 15 πύλες στο αεροδρόμιο, αυξάνοντας τη χωρητικότητά του κατά περίπου 12 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. (Το αεροδρόμιο έγινε το έβδομο πιο πολυσύχναστο στον κόσμο το 2021 με 40,4 εκατομμύρια επιβάτες, από το 27ο πιο πολυσύχναστο το 2020 και το 31ο πιο πολυσύχναστο το 2019.)

Αλλά ο νέος τερματικός σταθμός δεν προσθέτει απλώς χωρητικότητα στο αεροδρόμιο, αλλά αλλάζει θεμελιωδώς την εμπειρία του αεροδρομίου για τους ταξιδιώτες που διέρχονται από αυτό. Για αρχή, αυτό είναι ένα τερματικό υψηλής τεχνολογίας, χαμηλής αφής.

«Στο Terminal C, η τεχνολογία οδηγεί τη λειτουργικότητα», λέει ο Kevin Thibault, Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Αεροδρομίου Ορλάντο, στο Travel Leisure. Επισημαίνει μερικές από τις πιο προφανείς τεχνολογίες που θα παρατηρήσουν αμέσως οι επιβάτες – βιομετρικά συστήματα αναγνώρισης προσώπου σε κάθε πύλη και βιωματικές εγκαταστάσεις πολυμέσων σε όλο τον τερματικό σταθμό, για παράδειγμα.

Υπάρχουν επίσης φάροι πλοήγησης Bluetooth που δείχνουν στους ταξιδιώτες πού βρίσκονται εντός του αεροδρομίου σε πραγματικό χρόνο, βοηθώντας τους με οδηγίες βήμα προς βήμα να φτάσουν σε οποιοδήποτε σημείο εντός του αεροδρομίου. Και υπάρχουν 1.471 ασύρματοι φορτιστές απλωμένοι σε όλους τους χώρους αναμονής στις πύλες.

«Άλλη τεχνολογία, όπως η αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων [RFID] για αποσκευές που παρακολουθεί τις αποσκευές σε πραγματικό χρόνο, βρίσκεται στα παρασκήνια, δουλεύοντας σκληρά για τους επιβάτες μας 24/7 για να εξασφαλίσουμε ένα νέο πρότυπο για ταξίδια με λιγότερες χαμένες αποσκευές, μια πιο αποτελεσματική διαδικασία ασφαλείας και μια συνολικά πιο ευχάριστη εμπειρία επιβατών», λέει ο Thibault.

Το σύστημα αποσκευών RFID σημαίνει ότι το προσωπικό του αεροδρομίου θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται κάθε παραδοτέα αποσκευή, μειώνοντας την πιθανότητα απώλειας αποσκευών. Θα επιταχύνει επίσης την όλη διαδικασία, με μέσο χρόνο μεταφοράς πέντε λεπτών από το check-in στην πύλη και από την πύλη στην παραλαβή αποσκευών.

Η διάταξη του τερματικού σταθμού είναι επίσης ριζικά διαφορετική από τα περισσότερα αεροδρόμια εσωτερικού. Σχεδιασμένο από την Fentress Architects και την εταιρεία μηχανικών HNTB, το Terminal C έχει ανατρέψει την τυπική ρύθμιση του αεροδρομίου όπου οι αναχωρήσεις είναι στον τελευταίο όροφο και οι αφίξεις στον κάτω όροφο. Καθώς οι επιβάτες βγαίνουν από το αεροσκάφος τους και κινούνται προς την παραλαβή αποσκευών και την επίγεια μεταφορά, τους υποδέχεται το έντονο ηλιακό φως που περνά μέσα από τους φεγγίτες.

«Ιδιαίτερα για τους διεθνείς ταξιδιώτες, η κορυφαία άφιξη δημιουργεί μια απαράμιλλη αίσθηση του τόπου χωρίς αμφιβολία ότι οι επιβάτες έχουν προσγειωθεί στο Sunshine State», λέει ο Thibault. Ένας άλλος βασικός δείκτης ότι βρίσκεστε στη Φλόριντα είναι τα καταστήματα λιανικής των Walt Disney World, Universal Orlando και SeaWorld Orlando — μερικά από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα στην πολιτεία.

Ο τερματικός σταθμός θα χρησιμεύσει επίσης ως κρίσιμος κόμβος μεταφοράς που θα συνδέει την ευρύτερη περιοχή του Ορλάντο με τη Νότια Φλόριντα. θα είναι το σπίτι σε μια μελλοντική στάση του τρένου υψηλής ταχύτητας Brightline, που πρόκειται να ανοίξει το 2023. Το τρένο θα συνδέει το Ορλάντο με το West Palm Beach, το Fort Lauderdale και το Μαϊάμι, με μια δυτική επέκταση στην Τάμπα επίσης στα σκαριά. «Αυτή η συνδεσιμότητα αλλάζει το παιχνίδι για το κράτος μας, την οικονομία μας και τον τουρισμό», λέει ο Thibault.

Προς το παρόν, 11 αεροπορικές εταιρείες θα καλούν τον τερματικό σταθμό C στο σπίτι: Aer Lingus, Azul, Breeze Airways, British Airways, Caribbean, Emirates, GOL, Icelandair, JetBlue, Lufthansa και Norse. Και το αεροδρόμιο θα έχει μόνο ένα σαλόνι: το Plaza Premium Lounge.

Οι διεθνείς δραστηριότητες στο νέο Terminal C του Διεθνούς Αεροδρομίου Ορλάντο θα ξεκινήσουν στις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ οι εγχώριες δραστηριότητες θα ακολουθήσουν στις 26 Σεπτεμβρίου.

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα διαστημικό αντικείμενο που τροφοδοτείται από τη μαύρη τρύπα από 13 δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά

Οι αστρονόμοι προσπαθούν να ρίξουν μια ματιά στην προέλευση του σύμπαντος.

Πριν από πολύ καιρό σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά, μια υπερμεγέθης μαύρη τρύπα εκτόξευσε ένα ισχυρό ραδιοφωνικό σήμα, το οποίο ταξίδεψε για 13 δισεκατομμύρια χρόνια για να φτάσει στη Γη. Αυτό δεν είναι θέμα επιστημονικής φαντασίας – είναι πραγματικότητα. Χρησιμοποιώντας το Πολύ Μεγάλο Τηλεσκόπιο του Ευρωπαϊκού Νότιου Αστεροσκοπείου (ESO’s VLT) στη Χιλή, μια ομάδα ερευνητών ανακάλυψε αυτό που θα μπορούσε να είναι το πιο μακρινό κβάζαρ με ραδιοσυχνότητες του σύμπαντος που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

Η εντύπωση αυτού του καλλιτέχνη δείχνει πώς μπορεί να φαινόταν το μακρινό κβάζαρ P172 18 και οι ραδιοφωνικοί πίδακες του. Μέχρι σήμερα (αρχές του 2021), αυτό είναι το πιο μακρινό κβάζαρ με ραδιοπίδακες που έχει βρεθεί ποτέ και μελετήθηκε με τη βοήθεια του Very Large Telescope της ESO. Είναι τόσο μακριά που το φως από αυτό έχει ταξιδέψει για περίπου 13 δισεκατομμύρια χρόνια για να φτάσει σε εμάς: το βλέπουμε όπως ήταν όταν το Σύμπαν ήταν μόλις περίπου 780 εκατομμυρίων ετών.

Ένα κβάζαρ είναι ένα εξαιρετικά φωτεινό ουράνιο αντικείμενο που βρίσκεται στο κέντρο ενός γαλαξία που τροφοδοτείται από μια ενεργή μαύρη τρύπα, μια που τρώει την ύλη γύρω της. (Οι περισσότεροι γαλαξίες, συμπεριλαμβανομένου του Γαλαξία μας, έχουν ήσυχες μαύρες τρύπες στο κέντρο τους.) Αυτό το πρόσφατα ανακαλυφθέν κβάζαρ, που ονομάστηκε P172 18, είναι μάλλον αξιοσημείωτο: Η μαύρη τρύπα του εκτοξεύει τα υπολείμματα του γεύματός του με τη μορφή ραδιοκυμάτων , ή πίδακες, καθιστώντας το αυτό που οι αστρονόμοι αποκαλούν «ραδιοφωνικό». Μέχρι σήμερα, μόνο το 10% περίπου όλων των γνωστών κβάζαρ είναι ραδιοφωνικά και το P172 18 είναι μακράν το πιο απομακρυσμένο, σε απόσταση 13 δισεκατομμυρίων ετών φωτός. Αν και έχουμε ανακαλύψει κβάζαρ ακόμα πιο μακριά, κανένα από αυτά δεν είναι ραδιοφωνικό.

Πώς είναι πραγματικά να κοιμάσαι στο διάστημα, σύμφωνα με έναν πρώην αστροναύτη που πέρασε 520 νύχτες κάνοντας το

Οι επιστήμονες είναι ενθουσιασμένοι με αυτή την ανακάλυψη, καθώς η απόστασή της από τη Γη υποδηλώνει την αρχαία ηλικία της – αυτό το κβάζαρ πιθανότατα σχηματίστηκε όταν το σύμπαν ήταν μόλις 780 εκατομμυρίων ετών. Συγκριτικά, το σύμπαν υπολογίζεται ότι είναι 13,8 δισεκατομμυρίων ετών σήμερα.

Έτσι, μελετώντας το P172 18, οι επιστήμονες θα μπορούσαν να αποκτήσουν μια εικόνα για την προέλευση, καλά, των πάντων. «Βρίσκω πολύ συναρπαστικό να ανακαλύπτω «νέες» μαύρες τρύπες για πρώτη φορά και να παρέχω ένα ακόμη δομικό στοιχείο για να κατανοήσουμε το αρχέγονο σύμπαν, από όπου προερχόμαστε και τελικά τον εαυτό μας», η αστρονόμος του ESO Chiara Mazzucchelli, μία από τις ερευνήτριες. που ανακάλυψε το κβάζαρ, ανέφερε σε δήλωση.

Επιπλέον, η ανίχνευση του P172 18 πιθανότατα θα οδηγήσει σε παρόμοιες ανακαλύψεις ακόμη πιο απομακρυσμένων κβάζαρ, παρέχοντας πρόσθετες πληροφορίες για μελέτη στους αστρονόμους. Ο Eduardo Bañados, ένα άλλο μέλος της ερευνητικής ομάδας, είπε: “Αυτή η ανακάλυψη με κάνει αισιόδοξο και πιστεύω – και ελπίζω – ότι το ρεκόρ απόστασης θα σπάσει σύντομα.”

Τα 10 καλύτερα ανδρικά παντελόνια ταξιδιού του 2023

Το καλύτερο ανδρικό παντελόνι ταξιδιού είναι άνετο και υποστηρικτικό και έχει πολλές τσέπες. Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας.

Τα παντελόνια ταξιδιού προσφέρονται σε διάφορα σχήματα και σιλουέτες, με κάθε ζευγάρι να παρέχει χαρακτηριστικά που διευκολύνουν το ταξίδι. Ενώ τα ελαφριά παντελόνια είναι απαραίτητα για τη συσκευασία, βοηθούν επίσης στην αναπνοή και θα σας προσφέρουν καλύτερο εύρος κίνησης.

Πολλά παντελόνια προσφέρουν επίσης ιδιότητες ανθεκτικές στο νερό ή γρήγορο στέγνωμα, ώστε να μπορείτε να παραμένετε άνετα ακόμα και όταν ο καιρός είναι λιγότερο από επιθυμητός. Οι τσέπες ασφαλείας είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για τις περιοχές που κινδυνεύουν από πορτοφολάδες, και ορισμένα παντελόνια έχουν την εμφάνιση ενός παντελονιού, ώστε να μπορείτε να τα φοράτε εύκολα κατά τη διάρκεια επαγγελματικών ταξιδιών.

Το αγαπημένο μας ανδρικό παντελόνι ταξιδιού, το Lululemon ABC Classic-Fit Pant αναπνέει, στεγνώνει γρήγορα και ντύνεται εύκολα — ιδανικό για μια κουραστική μέρα ταξιδιού.

Οι κορυφαίες επιλογές μας Καλύτερα παντελόνια: Lululemon ABC Classic-Fit Παντελόνι Warpstreme στο LululemonΜετάβαση στην κριτικήΚαλύτερο παντελόνι εργασίας:TravisMathew Slim Fit Pants στο NordstromΜετάβαση στην κριτικήΚαλύτερο αθλητικό παντελόνι:Outdoor Voices Ανδρικό παντελόνι Rectrek στο NordstromJump με Κριτική :Mountain Hardwear AP Pants στο AmazonJump to ReviewBest Wear-anywhere Pants:Columbia Flex ROC Pants στο AmazonJump to ReviewBest Dress Pants:Theory Zaine Pant στο AmazonJump to ReviewΚαλύτερα απωθητικά για την υγρασία:Eddie Bauer Chino Pants στο Amazonbo ChiBo ChinoBos AmazonJump to Review Best for Everyday:Mack Weldon Radius Pant στο Mackweldon.comΜετάβαση στην κριτική

Καλύτερο Συνολικά

Παντελόνι Lululemon ABC Classic-Fit Warpstreme

Γιατί το λατρεύουμε: Μπορούν να φορεθούν πάνω ή κάτω για κάθε περίσταση.

Τι να λάβετε υπόψη: Το παντελόνι πρέπει να πλένεται στο πλυντήριο σε πιο κρύο νερό και δεν μπορεί να σιδερωθεί.

Αυτό το άνετο παντελόνι της Lululemon διαθέτει τσέπες ασφαλείας στο πίσω μέρος και —μετά από ένα γρήγορο γύρισμα των μανικετών— μια αντανακλαστική λωρίδα για αυξημένη ορατότητα αν περπατάτε μετά το σκοτάδι. Το πατενταρισμένο ύφασμά τους Warpstreme τεντώνεται και κινείται μαζί σας διατηρώντας το σχήμα του. Με τον σωστό συνδυασμό τζιν και αθλητικού, αυτό το παντελόνι αναπνέει και είναι αρκετά ευέλικτο για να μεταβείτε μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας του ταξιδιού σας. Το παντελόνι διατίθεται σε 14 χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των βασικών εξαρτημάτων της ντουλάπας όπως το μαύρο, το navy και το χακί που θα ταιριάξετε εύκολα με οτιδήποτε έχετε στη βαλίτσα σας. Από το γραφείο μέχρι ένα εργοτάξιο μέχρι το αεροδρόμιο, θα είστε προετοιμασμένοι και άνετοι.

Τιμή τη στιγμή της δημοσίευσης: $128

Διαθέσιμα μεγέθη: 28-46 | Μήκη : 28-37 ίντσες | Υλικά: Ανακυκλωμένος πολυεστέρας, ελαστοπολυεστέρας

Το καλύτερο παντελόνι εργασίας

Παντελόνι TravisMathew Level Up Slim Fit

Γιατί το αγαπάμε: Το πολυεστερικό υλικό απομακρύνει την υγρασία και είναι ανθεκτικό στις ρυτίδες.

Τι να λάβετε υπόψη: Έχουν σχεδιαστεί για παίκτες γκολφ.

Αυτά τα παντελόνια με πέντε τσέπες είναι τεχνικά φτιαγμένα για γκολφ, αλλά χάρη στο πόσο εύκολο ντύνονται πάνω ή κάτω, είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματικά ταξίδια. Είναι κατασκευασμένα με ελαστικό ύφασμα που απομακρύνει την υγρασία και ανθεκτικό στις ρυτίδες, οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να τα φορέσετε από την άσφαλτο μέχρι το γραφείο (ή το γήπεδο του γκολφ). Οι αγοραστές του Nordstrom ενθουσιάζονται για την άνετη εφαρμογή και το ανθεκτικό υλικό, με πολλούς ανθρώπους να συγκρίνουν το παντελόνι με γνωστές μάρκες.

Τιμή τη στιγμή της δημοσίευσης: $125

Διαθέσιμα μεγέθη: 38, 40 | Μήκος: 32 ίντσες | Υλικά: Πολυεστέρας

Καλύτερο αθλητικό παντελόνι

Ανδρικό παντελόνι Rectrek Outdoor Voices

Γιατί το αγαπάμε: Το μείγμα νάιλον υφασμάτων είναι ελαστικό, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται δομημένο.

Τι να λάβετε υπόψη: Η ραφή έχει ρυθμιστεί με τα τυπικά μεγέθη και δεν μπορεί να προσαρμοστεί με το μέγεθος της μέσης.

Με ελαφρώς κομμένο κόψιμο και χαλαρή εφαρμογή, τα παντελόνια Rectrek της Outdoor Voices είναι κομψά και κολακευτικά. Το παντελόνι είναι κατασκευασμένο από ένα στιβαρό, ελαστικό μείγμα νάιλον και ελαστάνης, ώστε να είναι σε θέση να συμβαδίζουν μαζί σας σε κάθε περιπέτεια—από πεζοπορίες έως πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Οι ιδιοκτήτες τονίζουν το στυλ και τη λειτουργικότητα αυτών των παντελονιών. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι αυτά τα παντελόνια πρέπει να πλένονται στο πλυντήριο με κρύο νερό και δεν μπορούν να σιδερωθούν.

Τιμή τη στιγμή της δημοσίευσης: $98

Διαθέσιμα μεγέθη: XXS-XXXL | Μήκος: 28-30 ίντσες | Υλικά: Νάιλον, ελαστάνη

Τα 10 καλύτερα παντελόνια πεζοπορίας για άνδρες του 2023

Καλύτεροι Joggers

Vuori Sunday Performance Jogger

Γιατί το λατρεύουμε: Αυτά τα τζόγκερ δεν μοιάζουν με ένα τυπικό παντελόνι.

Τι να λάβετε υπόψη: Υπάρχει ένα γενικό μήκος ραφής 27,5 ιντσών σε όλα τα μεγέθη.

Χάρη σε αυτά τα joggers από το Vuori, δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς ως προς το στυλ όταν επιλέγετε ένα ζευγάρι φούτερ ενώ ταξιδεύετε. Κατασκευασμένο από ένα ελαφρύ και ελαστικό μείγμα υφασμάτων από πολυεστέρα και ελαστάνη, το παντελόνι διαθέτει επίσης πολλές τσέπες με φερμουάρ που σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε με ασφάλεια τα απαραίτητα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Ένα δέσιμο στη μέση σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την εφαρμογή και το υλικό εκτρέπει τη βρωμιά αξιοθαύμαστα.

Τιμή τη στιγμή της δημοσίευσης: $98

Διαθέσιμα μεγέθη: S-XXL | Μήκος: 27,5 ίντσες | Υλικά: Πολυεστέρας, ελαστάνη

Καλύτερο με φερμουάρ ασφαλείας

Ανδρικό παντελόνι AP Mountain Hardwear

Γιατί το λατρεύουμε: Υπάρχουν δύο τσέπες με φερμουάρ στο πίσω μέρος του παντελονιού.

Τι να λάβετε υπόψη: Ορισμένοι χρήστες είπαν ότι η εφαρμογή είναι ελαφρώς λεπτή γύρω από τους μηρούς.

Πορτοφόλια προσέξτε: Δεν μπαίνουν στις πίσω τσέπες αυτού του παντελονιού σε roll-up με βαμβακερό ύφασμα UPF 50. Αν έχετε την τάση να αφήνετε το πορτοφόλι σας στην πίσω τσέπη σας, αυτό το κομψό βαμβακερό παντελόνι προσφέρει στυλ και ασφάλεια χάρη στις δύο τσέπες πίσω με φερμουάρ. Με 18 χρωματικές επιλογές, οι ταξιδιώτες όλων των τύπων μπορούν να επιλέξουν ένα παντελόνι σε καφέ, μαύρο ή κόκκινο. Και, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία μεγεθών και μηκών μέσης, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το παντελόνι που ταιριάζει καλύτερα για τα επερχόμενα ταξίδια σας.

Τιμή τη στιγμή της δημοσίευσης: $90

Διαθέσιμα μεγέθη: 28-42 (επιλογές κοντό και ψηλό) | Μήκος: 28-36 ίντσες | Υλικά: Βαμβάκι, νάιλον

Τα 10 καλύτερα ταξιδιωτικά κοστούμια για άνδρες του 2023

Παντελόνια με τα καλύτερα ρούχα

Ανδρικό παντελόνι Flex ROC Columbia

Γιατί το αγαπάμε: Αυτό το παντελόνι μπορεί να φορεθεί για περιπέτειες σε εξωτερικούς χώρους ή για εξόδους στην πόλη.

Τι να λάβετε υπόψη: Το βαμβάκι μπορεί εύκολα να τσαλακωθεί.

Αυτό το παντελόνι από μείγμα βαμβακιού από την Columbia είναι ανθεκτικό στο νερό και τους λεκέδες με αρκετό τέντωμα για να κινείται μαζί σας. Εάν πηγαίνετε έξω, αυτό το παντελόνι είναι μια εξαιρετική επιλογή χάρη στις δύο τσέπες με φερμουάρ ασφαλείας στο πίσω μέρος και υπάρχει ενσωματωμένη αντηλιακή προστασία UPF 50 στο βαμβακερό ύφασμα. Και αν χρειάζεστε ένα ευέλικτο παντελόνι, αυτό το slim-fit παντελόνι θα δείχνει ακόμα και στο δείπνο με ένα πουκάμισο με κουμπιά.

Τιμή τη στιγμή της δημοσίευσης: $65

Διαθέσιμα μεγέθη: 30-44 | Μήκη: 30-34 ίντσες | Υλικά: Βαμβάκι, ελαστάνη

Καλύτερο παντελόνι

Θεωρία Zaine Pant στο Neoteric

Γιατί το αγαπάμε: Αυτά τα παντελόνια είναι κομψά και ελαστικά για ένα ανεβασμένο αλλά και άνετο στυλ.

Τι να λάβετε υπόψη: Όλες οι χρωματικές επιλογές είναι πολύ ουδέτερες.

Αυτό το εντυπωσιακά ευέλικτο παντελόνι από το Theory είναι φτιαγμένο με ελαστικό, ανθεκτικό στο νερό και τις ρυτίδες υλικό πολυαμιδίου που εξακολουθεί να δείχνει γυαλισμένο. Ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε, δεν θα χρειαστεί να θυσιάσετε την άνεση για το στυλ με ένα ζευγάρι από αυτά τα παντελόνια που προσφέρουν αρκετή δομή για να φαίνονται κομψά, αλλά έχουν αρκετή ελαστικότητα για μεγάλες μέρες επαγγελματικών ταξιδιών. Και, υπάρχουν οκτώ χρώματα ουδέτερου τόνου για να διαλέξετε με επιλογές για μαύρο, καφέ, μπλε ναυτικό ή σκούρο γκρι.

Τιμή τη στιγμή της δημοσίευσης: $195

Διαθέσιμα μεγέθη: 28-40 | Μήκη: Δεν αναφέρεται | Υλικά: Πολυαμίδιο, ελαστάνη

Το καλύτερο απωθητικό υγρασίας

Ανδρικό παντελόνι Chino Guide Eddie Bauer

Γιατί το λατρεύουμε: Το παντελόνι είναι κατασκευασμένο από νάιλον υλικό απωθητικό για το νερό και τον ήλιο.

Τι να λάβετε υπόψη: Το υλικό δεν είναι αδιάβροχο, επομένως θα μπορούσατε να βραχείτε αν το παντελόνι φορέθηκε σε δυνατή βροχή.

Το παντελόνι Eddie Bauer προορίζεται για περιπέτεια και αυτό το ζευγάρι χρησιμοποιεί το φινίρισμα της επωνυμίας StormRepel DWR (ανθεκτικό υδατοαπωθητικό) για την εξάλειψη της υγρασίας, διατηρώντας σας άνετους και στεγνούς ό,τι κι αν σας πετάει η Μητέρα Φύση. Για ζεστές, ηλιόλουστες μέρες, το ύφασμα μείγμα από νάιλον παρέχει διαπνοή και αντηλιακή προστασία με UPF 50 ενσωματωμένο στο ύφασμα. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία μεγεθών και μηκών για κανονική και ψηλή εφαρμογή και υπάρχουν μαύρα, χακί και σκούρα γκρι χρώματα για να διαλέξετε.

Τιμή τη στιγμή της δημοσίευσης: $85

Διαθέσιμα μεγέθη: 30-40 (κανονικό και ψηλό) | Μήκη: 30-34 ίντσες | Υλικά: Nylon, spandex

Τα πιο άνετα ρούχα για ταξίδια

Τα καλύτερα Chinos

Bonobos Original Stretched Washed Chinos

Γιατί το αγαπάμε: Υπάρχουν πολλές επιλογές με μεγέθη και εφαρμογή σε 18 χρώματα.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη: Διαθέτουν ένα ιταλικό κουμπί slide snap μπροστινό μέρος.

Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, πιστεύουμε ότι αυτά θα αποτελέσουν ένα εξαιρετικό ταξιδιωτικό παντελόνι που προσφέρει άνεση και στυλ. Αυτά τα chino είναι κατασκευασμένα από 98 τοις εκατό βαμβάκι με ένα μόνο άγγιγμα λύκρα, καθιστώντας τα εύκολο να μετακινηθούν μέσα με άφθονο τέντωμα. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα σε 18 χρώματα, οπότε σίγουρα θα βρείτε τουλάχιστον ένα ζευγάρι για να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα του ταξιδιού σας. Αυτό το παντελόνι έχει ένα μοναδικό ιταλικό κουμπί slide snap μπροστά που μπορεί να έχει μια μικρή καμπύλη εκμάθησης στην αρχή, καθώς διαφέρει από ένα συνηθισμένο κούμπωμα κουμπιού.

Τιμή τη στιγμή της δημοσίευσης: $98

Διαθέσιμα μεγέθη: 28-54 (επιλογές για διάφορους τύπους εφαρμογής) | Μήκη: 28-36 ίντσες | Υλικά: Βαμβάκι, λύκρα

Καλύτερο για Καθημερινά

Mack Weldon Radius Pant

Γιατί το αγαπάμε: Το υλικό από πολυεστέρα και spandex είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στους λεκέδες.

Τι να λάβετε υπόψη: Δεν μπορείτε να συνδυάσετε τα μεγέθη της μέσης και τα μήκη των ραφών.

Ενώ ο Mack Weldon είναι γνωστός για τα εσώρουχα και τις κάλτσες του, η μάρκα έχει επίσης επεκτείνει την κορυφαία τεχνολογία άνεσης σε μια πλήρη σειρά βασικών ανδρικών ειδών. Το παντελόνι Radius είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στον αέρα και τους λεκέδες με λυγισμένη μέση για εύκολη χρήση. Το απόλυτο παντελόνι που φοριέται παντού, αυτό το κωνικό παντελόνι διατίθεται σε επτά διαφορετικά χρώματα με μεγέθη που κυμαίνονται από μικρό έως 2Χ-large. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι υπάρχει μόνο ένα μήκος ραφής για το μέγεθος της μέσης, επομένως μπορεί να είναι δύσκολο να ταιριάζει με το μήκος και το μέγεθος του δεξιού ποδιού.

Τιμή τη στιγμή της δημοσίευσης: $108

Διαθέσιμα μεγέθη: S-2XL | Μήκη: 29,25-30,75 ίντσες | Υλικά: Πολυεστέρας, spandex

Συμβουλές για την αγορά ανδρικών παντελονιών ταξιδιού

Δώστε προτεραιότητα στην άνεση

Το να φοράτε άνετα ρούχα ενώ ταξιδεύετε μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην ποιότητα της εμπειρίας σας. Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αγοράσουν ένα παντελόνι που έχει άφθονο τέντωμα και δίνει. Υλικά όπως ο πολυεστέρας, το βαμβάκι και το spandex είναι γενικά αναπνεύσιμα, μαλακά και εφαρμόζουν στο σχήμα, ενώ εξακολουθούν να προσφέρουν αρκετή δομή ώστε ένα παντελόνι να μην αισθάνεται αδύναμο.

Σκεφτείτε την ευελιξία

Για τους ταξιδιώτες που τους αρέσει να ξεκινούν ταξίδια σε εξωτερικούς και αστικούς χώρους, ένα παντελόνι που μπορεί να ντυθεί πάνω ή κάτω είναι ζωτικής σημασίας. Τα chino είναι πάντα μια καλή επιλογή για ευελιξία, καθώς μπορούν να φορεθούν με κουμπιά ή φούτερ τόσο για casual όσο και για υψηλές εμφανίσεις. Οι Lululemon και Eddie Bauer έχουν ανδρικά παντελόνια ταξιδιού που μπορούν να φορεθούν με διάφορα τοπ για να αλλάξουν την εμφάνιση ανάλογα με την περίσταση.

Συχνές Ερωτήσεις

  • Ποια είναι τα πιο άνετα ταξιδιωτικά παντελόνια;

    Είτε ταξιδεύετε με αεροπλάνο είτε πηγαίνετε για οδικό ταξίδι, το πιο άνετο παντελόνι για ταξίδι θα είναι ελαστικό και αναπνέει. Ενώ τα τζιν τζιν μπορεί να είναι άνετα για μερικούς, τα joggers ή άλλα σαλονάκια θα είναι πιο άνετα αφού πιθανότατα θα κάθεστε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Φροντίστε επίσης να λάβετε υπόψη την ευκολία και να επιλέξετε ένα παντελόνι που είναι ρυθμιζόμενο και περιλαμβάνει τσέπες για εύκολη πρόσβαση στο πορτοφόλι, το τηλέφωνο, το διαβατήριό σας και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε γρήγορα.

  • Πώς πλένετε τα ανδρικά παντελόνια ταξιδιού;

    Το πώς θα πλένετε το παντελόνι ταξιδιού σας θα εξαρτηθεί από τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα. Τα περισσότερα παντελόνια για ταξίδια είναι κατασκευασμένα από μαλακό πολυεστέρα ή ακόμα και νάιλον, τα οποία πλένονται στο πλυντήριο και στεγνώνουν σχετικά γρήγορα. Για να φροντίσετε καλύτερα το παντελόνι σας και να αποφύγετε τη συρρίκνωση ή το ξεθώριασμα, φροντίστε να διαβάσετε την ετικέτα του προϊόντος και να ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Γιατί Trust Travel Leisure

Οι συγγραφείς και οι συντάκτες του T L είναι ειδικοί όσον αφορά την έρευνα, τη δοκιμή και τη σύσταση ταξιδιωτικού εξοπλισμού και αξεσουάρ. Η Associate Editor Madeline Diamond γράφει για τον ταξιδιωτικό εξοπλισμό, τις αποσκευές, τη μόδα, την τεχνολογία και πολλά άλλα. Ερεύνησε διεξοδικά και εξέτασε μάρκες για να βρει τα καλύτερα ανδρικά παντελόνια ταξιδιού στην αγορά.

Τα 9 καλύτερα σακίδια πλάτης του 2023, δοκιμασμένα και αναθεωρημένα

Αγαπάτε πολύ; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο T L Recommends και θα σας στέλνουμε τα αγαπημένα μας ταξιδιωτικά προϊόντα κάθε εβδομάδα.

Ενημερώθηκε απόTaylor Fox Taylor Fox

Η Taylor Fox είναι συγγραφέας Commerce Updates στο Travel Leisure όπου δοκιμάζει, ερευνά και γράφει για ταξιδιωτικά προϊόντα. Ο Taylor έχει μεταπτυχιακό στη Γεωγραφία και είναι συγγραφέας και εκδότης για περισσότερα από επτά χρόνια.μάθετε περισσότεραΟ Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Αεροδρομίου Ορλάντο μοιράζεται πώς ο νέος τερματικός σταθμός του θα επηρεάσει τους ταξιδιώτες, Διαστημικά ταξίδια Αστρονομία, Ειδήσεις, Στυλ, Μόδα, Αγορές, θυγατρικήΟ Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Αεροδρομίου Ορλάντο μοιράζεται πώς ο νέος τερματικός σταθμός του θα επηρεάσει τους ταξιδιώτες, Διαστημικά ταξίδια Αστρονομία, Ειδήσεις, Στυλ, Μόδα, Αγορές, θυγατρική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *