Οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο σε όλη τη χώρα διαμαρτύρονται για αυξήσεις μισθών

By | 13 Φεβρουαρίου, 2023

Οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο σε όλη τη χώρα διαμαρτύρονται για αυξήσεις μισθών

Στις 29 Νοεμβρίου, σε αυτό που ονομάστηκε Εθνική Ημέρα Δράσης, οι χειριστές αποσκευών, τα πληρώματα καθαρισμού αεροσκαφών και εκατοντάδες άλλοι συμβασιούχοι στο αεροδρόμιο εγκατέλειψαν τη δουλειά τους στο Chicago O’Hare και διαμαρτυρήθηκαν έξω από τα κτίρια του τερματικού σταθμού. Εργαζόμενοι στο Εθνικό Αεροδρόμιο Reagan έξω από την Ουάσιγκτον, DC, το αεροδρόμιο Newark Liberty, τη Boston Logan και άλλα μεγάλα αεροδρόμια των ΗΠΑ πραγματοποίησαν επίσης διαμαρτυρίες, μαζί με χιλιάδες εργαζόμενους στο fast food και την υγειονομική περίθαλψη σε όλη τη χώρα.

Σε μια ενημέρωση τύπου την περασμένη εβδομάδα, οι διοργανωτές είπαν ότι η δράση έχει σκοπό να επιστήσει την προσοχή στους χαμηλούς μισθούς των εργαζομένων στα αεροδρόμια, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν είναι συνδικαλιστές και κερδίζουν κατώτατο μισθό, που επί του παρόντος ορίζεται στα 7,25 $ την ώρα σε εθνικό επίπεδο, αν και ορισμένες πολιτείες όπως Το Illinois το ανέβασε στα 8,25 $. «Οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο έχουν χάσει έδαφος», είπε η Kendall Fells, διοργανώτρια διευθύντρια της εκστρατείας «Fight for 15», προσθέτοντας ότι η δράση έχει σκοπό να «στείλει ένα ισχυρό μήνυμα» για την υποστήριξη ενός ωρομισθίου 15 $ σε εθνικό επίπεδο.

Στο O’Hare, οι εργαζόμενοι είχαν αρχικά υπαινιχθεί ότι μπορεί να απεργήσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών της Ημέρας των Ευχαριστιών, δυνητικά ανατρέποντας τα σχέδια εκατομμυρίων ταξιδιωτών. (Ως το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της χώρας και ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο, το O’Hare είναι ένας σημαντικός κόμβος σύνδεσης για τις United και τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες.) Ωστόσο, επιλέγοντας να οργανώσετε τη δράση αφού υποχωρήσει η πλειοψηφία της βιασύνης για την Ημέρα των Ευχαριστιών, ήταν σαφές ότι η ομάδα γνώριζε καλά τον αντίκτυπο που θα μπορούσε να είχε μια τέτοια κίνηση στο ταξιδιωτικό κοινό, δημιουργώντας πιθανώς αντιδράσεις.

Εναλλακτικά αεροδρόμια: Πού να πετάξετε για χαμηλότερους ναύλους διακοπών

Οι περίπου 500 εργαζόμενοι στο O’Hare και εκατοντάδες άλλοι σε όλη τη χώρα που κατέβηκαν σε απεργία απασχολούνται σε ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες έχουν συμβάσεις με αεροπορικές εταιρείες για υπηρεσίες που περιλαμβάνουν επίσης βοήθεια σε αναπηρικό αμαξίδιο και καθήκοντα φύλαξης. Η ενέργεια δεν επηρέασε τις βασικές λειτουργίες του αεροδρομίου, όπως ο έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας, αλλά ορισμένες λειτουργίες -βοήθεια με αναπηρικό αμαξίδιο και χειρισμός αποσκευών- παρουσίασαν κάποια επιβράδυνση.

Η United και η American εξέδωσαν ανακοινώσεις πριν από τη δράση, υποδηλώνοντας ότι είχαν υποβληθεί σε προετοιμασίες για τον περιορισμό των διακοπών στους επιβάτες σε έναν από τους πιο σημαντικούς κόμβους τους. Οι προσπάθειες των εργαζομένων στο αεροδρόμιο υποστηρίζονται από τη Διεθνή Ένωση Υπαλλήλων Υπηρεσιών, οι αξιωματούχοι της οποίας έχουν επισημάνει ότι ενώ οι αεροπορικές εταιρείες απολαμβάνουν τώρα κέρδη ρεκόρ, οι εργαζόμενοι δεν έχουν ωφεληθεί. «Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή τους να διαταράξουν τα ταξίδια», είπε μια εκπρόσωπος της SEIU των εργαζομένων που σχεδίαζαν να απεργήσουν. «[Αλλά] θέλουν να κερδίσουν την υποστήριξη του κοινού».

Ενώ οι διαδηλώσεις ήταν σε μεγάλο βαθμό ειρηνικές, δεκάδες εργαζόμενοι συνελήφθησαν στο Σικάγο της Νέας Υόρκης και στην περιοχή της Βοστώνης επειδή κάθονταν στο δρόμο και εμπόδιζαν την κυκλοφορία.

Ένας οδηγός για τη Masada, τα πιο όμορφα ερείπια στο Ισραήλ

Σκαρφαλωμένο στην κορυφή ενός απομονωμένου βραχώδους οροπεδίου στην ανατολική άκρη της Ιουδαϊκής Ερήμου, με θέα στη Νεκρά Θάλασσα, το αρχαίο φρούριο Masada είναι ένα από τα πιο όμορφα ερείπια του κόσμου. Αν και οι τουρίστες που επισκέπτονται το Ισραήλ συχνά το παραβλέπουν υπέρ της Ιερουσαλήμ, του Τελ Αβίβ και της Νεκράς Θάλασσας, η περιοχή Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO αξίζει το ταξίδι.

Γιατί να πάω

Για αρχή, είναι απίστευτο: μια οχύρωση 1,6 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών, ηλικίας 2.000 ετών που είναι υπέροχο να το δεις. Όμως η ιστορία του είναι ακόμα πιο συγκινητική. Στους προηγούμενους αιώνες, η τοποθεσία έζησε δύο ζωές άνεσης και σφαγής – κάποτε ήταν το παλάτι του βασιλιά Ηρώδη, με πολυτέλειες όπως λουτρό και πισίνες. Αργότερα, έγινε το προπύργιο των επαναστατών των Sicarii, μιας εβραϊκής εξτρεμιστικής ομάδας που επαναστάτησε ενάντια στην αρχαία ρωμαϊκή κυριαρχία. Το πιο σημαντικό είναι ότι σχεδόν 1.000 Εβραίοι αναζήτησαν την ανεξαρτησία μέσω του θανάτου εκεί, μια πράξη περιφρόνησης ενάντια στη ρωμαϊκή καταπίεση αιώνων.

Πώς να πάτε εκεί

Η Masada απέχει μιάμιση ώρα οδικώς νοτιοανατολικά από την Ιερουσαλήμ και οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν ημερήσια εκδρομή με τα δικά τους ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Ωστόσο, για περίπου 100 $, μπορείτε να νοικιάσετε έναν ξεναγό για να σας μεταφέρει από το ξενοδοχείο σας, να σας μεταφέρει μετ’ επιστροφής και να συνοδεύσει τη βόλτα σας στη Masada. Ζητήστε έναν έμπειρο, όπως τον οδηγό United Tours, Lev Michael, έναν Ισραηλινό ντόπιο που πρωτοστατεί σε εκδρομές για περισσότερα από 30 χρόνια. Η συναρπαστική αφήγησή του μεταμορφώνει ένα απλό, αν και γραφικό, ταξίδι σε ζωντανό μάθημα ιστορίας.

Τι να κάνω

Μόλις φτάσετε, πεζοπορήστε στην κορυφή ακολουθώντας ένα από τα δύο απόκρημνα μονοπάτια: το ζιγκ-ζαγκ Snake Path από τα ανατολικά (45 λεπτά) ή την ευκολότερη Ρωμαϊκή ράμπα από τα δυτικά (15 λεπτά). Η χωμάτινη ράμπα κατασκευάστηκε από τους Ρωμαίους παρά τις συνεχείς επιθέσεις των Sicarii από ψηλά. Ενώ βρήκαν τη νίκη παραβιάζοντας τα τείχη της Masada, συγκλονίστηκαν όταν βρήκαν τα πτώματα των 960 Sicarii και των οικογενειών τους, που είχαν αποφασίσει ότι προτιμούσαν να πεθάνουν ελεύθεροι παρά να ζήσουν ως σκλάβοι.

Εάν δεν είστε έτοιμοι για την πεζοπορία, επιβιβαστείτε σε ένα τελεφερίκ στην ανατολική είσοδο της Masada. Ο ναύλος μετ’ επιστροφής θα πρέπει ήδη να περιλαμβάνεται στην τιμή της περιήγησής σας. Περιλαμβάνονται επίσης εισιτήρια εισόδου και ένα μεσημεριανό γεύμα σε μπουφέ με παραδοσιακές ισραηλινές προσφορές, όπως φαλάφελ με χούμους, στιφάδο χαμίν (πιο γνωστό στις ΗΠΑ ως cholent) και σνίτσελ ισραηλινού στιλ.

Που να μείνω

Επειδή βρίσκεται σε ένα άγονο και απομονωμένο μέρος της Ιουδαϊκής Ερήμου, δεν υπάρχουν ξενοδοχεία που να περιβάλλουν αμέσως τη Masada. Σε απόσταση 15 λεπτών, θα βρείτε το ταπεινό αλλά υπέροχο Kibbutz Ein Gedi, που βρίσκεται σε μια όαση της ερήμου που φιλοξενεί τον μοναδικό βοτανικό κήπο στον κόσμο που κατοικούν πραγματικά οι άνθρωποι. Αλλά οι περισσότεροι επισκέπτες επιλέγουν να μείνουν στην Ιερουσαλήμ (το Inbal Hotel και το Mamilla Hotel προτείνονται ιδιαίτερα από τους αναγνώστες) και οδηγούν μέσα όλη την ημέρα.

Περισσότερος υπέροχος καφές στο Παρίσι;;; Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό

Ούτε εμείς μπορούμε να το πιστέψουμε. Το Παρίσι -που κάποτε ήταν διαβόητο για την υδαρή, άγευστη java του- τώρα έχει μικρά καφενεία που επανδρώνονται από μοντέρνους, ταλαντούχους baristas που ξεπροβάλλουν σε κάθε γωνιά.

Σας είπαμε προηγουμένως για τρία νέα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στη γαλλική πρωτεύουσα που ήταν μερικά από τα πρώτα σε αυτήν την επανάσταση του καφέ στο Παρίσι, και τους τελευταίους έξι μήνες άνοιξαν ακόμη περισσότερα υπέροχα καταστήματα.

Ένα νέο αγαπημένο, το Fondation Café , ανήκει στον Αυστραλό barista Chris Nielsen, του οποίου το πάθος εμφανίζεται στο τελικό προϊόν. (Μπορεί επίσης να τον αναγνωρίσετε πίσω από το μπαρ στο Ten Belles). Θα το βρείτε στο βόρειο τμήμα του Marais, όχι πολύ μακριά από την Place de la République. Δεν υπάρχει πολύς χώρος εδώ, αλλά όταν ο καφές είναι τόσο καλός, ποιος νοιάζεται πραγματικά; Πάρτε μια θέση έξω και, ενώ είστε σε αυτό, παραγγείλετε ένα νόστιμο μπανανόψωμο με αλατισμένο βούτυρο.

Δεν έχουμε δει πολλά (καλά) νέα καφενεία στο 5ο διαμέρισμα, μέχρι τώρα. Το Dose — ή Dose – Dealer de Café , όπως το αποκαλούν — είναι κρυμμένο στη Rue Mouffetard. Οι ιδιοκτήτες έχουν πάει ενάντια στον παριζιάνικο κανόνα και προσφέρουν καφέ για να περάσουν από ένα παράθυρο “drive-through” που βλέπει στο δρόμο. Εάν τα πλακόστρωτα δρομάκια και ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ ακούγονται πολύ προκλητικά, μπορείτε να καθίσετε μέσα.

Το άλλο hot spot καφέ που άνοιξε στο 5ο διαμέρισμα είναι το Coutume Instituutti , μέσα στο Φινλανδικό Ινστιτούτο (εξ ου και το όνομα). Αυτή είναι η δεύτερη τοποθεσία Coutume στο Παρίσι και ένα από τα λίγα καφέ που διαθέτει στην πραγματικότητα περισσότερα από δύο μικρά σκαμπό για τους πελάτες του. Το Word έχει ήδη εξαντληθεί: Τα καθίσματα συχνά καταλαμβάνονται από Παριζιάνους που πληκτρολογούν στους φορητούς υπολογιστές τους.

Η Kitsuné, ήδη δισκογραφική και εταιρεία μόδας, μπορεί τώρα να προσθέσει τον «barista» στο βιογραφικό της. Το Café Kitsuné βρίσκεται ακριβώς στο Jardin du Palais-Royal και ανταγωνίζεται για ένα από τα ωραιότερα καφέ στο Παρίσι. Ο χώρος είναι μικροσκοπικός χωρίς καθίσματα, κάτι που θα ήταν πρόβλημα αν δεν είχε αυτό το όμορφο πάρκο ακριβώς έξω. Το Café Kitsuné σερβίρει επίσης χυμούς Bob’s Cold Press και λιχουδιές χωρίς γλουτένη από την NOGLU.

Οι πιο σέξι καμπίνες κρουαζιερόπλοιων

Windsurf Σουίτα

Αυτή η υπέροχη σουίτα 376 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει τεράστια πανοραμικά παράθυρα, ντουλάπες δικά του και της, μπουντουάρ για τις κυρίες και δύο μπάνια με δάπεδο από ξύλο τικ και πάγκους από γρανίτη (ένα για εκείνον, ένα για εκείνη). Κάντε κράτηση για μια ευχάριστη σουίτα Windsurf Bridge και θα αποκτήσετε ακόμη και ένα ιδιωτικό σπα με υδρομασάζ.

Vista Σουίτα

Τα πανέμορφα κρουαζιερόπλοια Marina και Riviera της Oceana προσφέρουν τις Vista Suites 1.200 τετραγωνικών ποδιών, οι οποίες έχουν θέα στην πλώρη του πλοίου. Σχεδιασμένο από την Αμερικανίδα σχεδιάστρια Ντακότα Τζάκσον, αυτές οι ανασκαφές διαθέτουν εσωτερικά και εξωτερικά σπα με υδρομασάζ, ιδιωτικό γυμναστήριο και απεριόριστη πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα σπα του Spa Club. Επιπλέον, έχετε ιδιωτική υπηρεσία μπάτλερ στο δωμάτιο. Παράδεισος.

Grand Σουίτα

Φρέσκα από μια πρόσφατη ανακαίνιση στην αποβάθρα, αυτή η Grand Σουίτα μπροστά από το πλοίο στο Regent’s Seven Seas Voyager διαθέτει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και συρόμενες γυάλινες πόρτες που οδηγούν στο μεγάλο μπαλκόνι από ξύλο τικ της σουίτας – ιδανικό για τοστ στο ηλιοβασίλεμα. Ένας μπάτλερ λατρεύει τους επισκέπτες μέρα και νύχτα και θα λάβετε μια δωρεάν διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο πριν ή μετά την κρουαζιέρα.

Βασιλική Σουίτα

Η Βασιλική Σουίτα, την οποία μπορείτε να βρείτε στα κρουαζιερόπλοια Silversea’s Silver Cloud, Silver Shadow, Silver Whisper και Silver Wind, διαθέτει γωνιακά παράθυρα, δύο βεράντες από ξύλο τικ με θέα στον ωκεανό και μια τεράστια τραπεζαρία όπου μπορείτε αναμφίβολα να απολαύσετε ιδιωτικό και ρομαντικό δείπνο με ιδιωτικό μπάνιο. Για μεγάλα, χαλαρωτικά αφρόλουτρα, η σουίτα διαθέτει επίσης ένα τεράστιο μαρμάρινο μπάνιο με πλήρη μπανιέρα και προϊόντα από τις Ferragamo και Bvlgari. Αλλά φυσικά.

Σουίτα με βεράντα

Αυτή η σουίτα με βεράντα μακριά από το σπίτι—διαθέσιμη στα κρουαζιερόπλοια Odyssey, Sojourn και Quest του Seabourn— διαθέτει μίνι μπαρ εφοδιασμένο με γαλλική σαμπάνια και προϊόντα περιποίησης Hermes, L’Occitane και Molton Brown. Το καλύτερο μέρος για αυτό; Έχετε ένα παράθυρο σε όλο το μήκος και μια γυάλινη πόρτα που οδηγεί σε μια ιδιωτική βεράντα με θέα στον ωκεανό.

Admiral Σουίτα

Η Admiral Suite διαθέτει τρία τεράστια παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που λούζουν το σαλόνι, την τραπεζαρία και το υπνοδωμάτιο με φυσικό φως. Υπάρχει επίσης αρκετός χώρος για να φιλοξενήσετε ένα μικρό κοκτέιλ πάρτι ή ιδιωτικό δείπνο για τέσσερις (διπλό ραντεβού, ίσως;).

Καμπίνα AquaClass

Αυτές οι καμπίνες καμπίνας—διαθέσιμες σε όλα τα πλοία του στόλου των Celebrity εκτός από το Century και το Xpedition—σχετικά με τη χαλάρωση και την περιποίηση. Σκεφτείτε απεριόριστη πρόσβαση στην αίθουσα χαλάρωσης AquaSpa (μόνο πλοία κατηγορίας Ηλιοστάσιου) και στον Περσικό Κήπο με ξεχωριστές σπηλιές με ξηρή ζέστη, ατμό και ομίχλη αρωματοθεραπείας. Τα ζευγάρια αγαπούν ιδιαίτερα τις άνετες θερμαινόμενες κεραμικές ξαπλώστρες.

Καμπίνα Spa

Η Holland America διαθέτει ρομαντικές και χαλαρωτικές καμπίνες σπα στα κρουαζιερόπλοια Eurodam, Nieuw Amsterdam, Rotterdam, Ryndam, Statendam και Veendam. Τα προνόμια του δωματίου περιλαμβάνουν χαλάκια γιόγκα και ένα χαλαρωτικό υδάτινο στοιχείο πάγκου.

Καμπίνα βεράντας

Εξερευνήστε τις εξωτικές περιοχές του Νότιου Ειρηνικού, των Φίτζι και της Νοτιοανατολικής Ασίας από την άνεση μιας καμπίνας βεράντας στο MS Paul Gauguin της Paul Gaguin Cruises. Εσείς και η αγαπημένη σας θα εκτιμήσετε το ευρύχωρο μπαλκόνι και το εντυπωσιακά μεγάλο μπάνιο με μια μεγάλη μπανιέρα, όπου μπορείτε να απολαύσετε ποτήρια σαμπάνιας και φράουλες που σας φέρνει ένας μπάτλερ εφημερίας.

Περισσότερα από το Condé Nast Traveler

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΙΝΑ, Ημέρα 1: Πετώντας πέρα ​​από τον Ειρηνικό

lt; pgt;[#image: /photos/53db1a34dcd5888e145e36b2]||||||lt; brgt;lt; emgt;Όταν η πτήση μου από την Cathay Pacific από το JFK στο Χονγκ Κονγκ σταμάτησε στο Βανκούβερlt; brgt; για ανεφοδιασμό, έπρεπε να παραμείνουμε στο το πλήρωμα καθαρισμού ετοίμασε το αεροπλάνο για το συνεχιζόμενο σκέλος στο Χονγκ Κονγκ. 2:00 π.μ. ώρα Βανκούβερ, lt;brgt;26 Οκτωβρίου 2007lt; pgt;Θα έπρεπε να είχα κάνει αυτό που έκανε ο Cranky. lt; ahref=”http://crankyflier.com/2007/10/26/to-the-polls-who-to-fly-to-lima/”gt;The Cranky Flier κατευθύνεται στο Περού και ζήτησε από τους αναγνώστες του ιστολογίου του να ψηφίστε ποια αεροπορική εταιρεία πρέπει να πετάξει — συγκεκριμένα, κάτι που θα προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στο πούλμαν. Θα έπρεπε να σας είχα ζητήσει να ψηφίσετε ποια αεροπορική εταιρεία θα πετάξει στην Κίνα με πούλμαν! Αντίθετα, το άφησα στον ταξιδιωτικό μου πράκτορα.lt; pgt;Ο τελικός προορισμός μου; το Πεκίνο. Ο ταξιδιωτικός πράκτορας με έβαλε σε μια πτήση 20 ωρών Cathay Pacific από το JFK στο Χονγκ Κονγκ μέσω Βανκούβερ, με σύνδεση με μια πτήση από το Χονγκ Κονγκ στο Πεκίνο — ένα ταξίδι 26 ωρών συνολικά. (Γιατί να μην πετάξετε απευθείας με μία από τις πτήσεις της Cathay’s Νέα Υόρκη-Χονγκ Κονγκ; Επειδή το lt;emgt;Το Conde Nast Traveler έχει πολύ μεγάλη προσοχή στον προϋπολογισμό στις ταξιδιωτικές του δαπάνες, και εξοικονομώ αρκετά την εταιρεία πετώντας μέσω Βανκούβερ.) lt; pgt;Η πτήση της Cathay Το #889 κάθεται στο έδαφος στο Βανκούβερ για μια ολόκληρη ώρα — από τη 1:40 έως τις 2:40 π.μ. τοπική ώρα — για να ανεφοδιαστεί με καύσιμα, να αφήσει μερικούς επιβάτες και να αναλάβει μερικούς ακόμη. Αν ο προορισμός σας είναι το Χονγκ Κονγκ, όμως, δεν μπορείτε να αποβιβαστείτε. Ούτε μπορείτε να κοιμηθείτε — όχι αν είστε στο πούλμαν — καθώς επικρατεί υπερβολική ταραχή, με όλους τους εργάτες που φέρνουν νέα τρόφιμα στο αεροπλάνο και καθαρίζουν το αεροπλάνο. (Οι άνθρωποι της business class κοιμήθηκαν καλά κατά τη διάρκεια της στάσης, καθώς lt; ugt;η καμπίνα τους ήταν σκοτεινή και ήσυχη.)lt; pgt;[#image: /photos/53db1a346dec627b14a18bcd]||||||lt; brgt;lt; emgt;Το θέα από το κάθισμά μου (45 C) κατά τη διάρκεια της 1ωρης στάσης στο Βανκούβερ, ενώ lt;brgt;εργάτες έφεραν στο σκάφος νέες κουβέρτες και μαξιλάρια και καθάρισαν τα lt;brgt;μπάνια. lt; pgt;lt;stronggt;Ακολουθούν τρία σημαντικά πράγματα που έμαθα για τα καθίσματα στο Boeing 747-400 της Cathay:lt; brgt;lt; pgt;[#image: /photos/53db1a346dec627b14a18bcb]||||||lt; brgt;lt; emgt; Το φως που βλέπετε είναι το φλας της κάμεράς μου που αντανακλάται στοlt; brgt;μπουφάν ενός εργάτη συντήρησης κατά τη διάρκεια της στάσης στο Βανκούβερ.lt; brgt; lt; pgt;lt;stronggt;1. Τα καθίσματα πούλμαν στο Cathay’s 747 είναι σχεδιασμένα για άτομα με ύψος περίπου 5’5″.lt; brgt;Εφόσον είμαι 5’9″, το υποπόδιο ήταν άχρηστο (δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να σκάψετε τα γόνατά σας στην πλάτη του καθίσματος μπροστά σας), και η οθόνη της τηλεόρασης με την πλάτη του καθίσματος ήταν τόσο χαμηλή που η εικόνα ήταν αλλοιωμένη και δεν υπήρχε άνετος τρόπος να την παρακολουθήσετε. Πιστέψτε με, προσπάθησα — έπεσα κάτω στο κάθισμα, ρίχνοντας την οσφυϊκή μου σπονδυλική στήλη σε συσπάσεις σε μια προσπάθεια να φέρω τα μάτια μου πιο κοντά στο επίπεδο της οθόνης, αλλά δεν μπορούσα να χαμηλώσω αρκετά γιατί τα γόνατά μου κόλλησαν κάθισε μπροστά μου. Παρεμπιπτόντως, το πλάτος του καθίσματος στο Cathay’s 747s είναι 17,5 ίντσες και το βήμα είναι 32 ίντσες. Ωραία για 5 ώρες, ίσως, αλλά όχι για 20!lt; brgt; lt; pgt;lt;stronggt;2. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φορητό υπολογιστή σας επειδή είναι αδύνατο να το ανοίξετε πλήρως. lt;brgt; Η μονάδα βίντεο που προεξείχε από την πλάτη του καθίσματος ήταν τοποθετημένη τόσο χαμηλά που εμπόδισε την οθόνη του φορητού υπολογιστή μου όταν προσπάθησα να τη σηκώσω. Δεν μπορούσα να σηκώσω την οθόνη σε τίποτα κοντά σε γωνία 90 μοιρών.lt; pgt;lt;stronggt;3. Ο χώρος των ποδιών και ο χώρος αποθήκευσης κάτω από το κάθισμα περιορίζονται από τα κιβώτια εξοπλισμού ψυχαγωγίας και άλλες κατασκευές.lt; brgt;Έλεγξα με το lt; ahref=”http://www.seatguru.com”gt;Seatguru.com, φυσικά, πριν αποδεχτώ την ανάθεση της θέσης μου 45C. Δυστυχώς, η Seatguru δεν λέει ολόκληρη την ιστορία σχετικά με το πόσο εμπόδιο είναι ο χώρος των ποδιών στο lt; ahref=”http://www.seatguru.com/airlines/Cathay_Pacific_Airways/Cathay_Pacific_Airways_Boeing_747-400_J.php”gt;Cathay’s 747s. Το Seatguru με έκανε να σκεφτώ ότι μόνο τα μεσαία καθίσματα του αεροσκάφους (και, καθώς η διαμόρφωση των θέσεων είναι 3-4-3, υπάρχουν 4 μεσαίες θέσεις σε κάθε σειρά) έχουν περιορισμένο χώρο για τα πόδια, αλλά δομές που μοιάζουν με μαύρο κουτί προεξέχουν επίσης στο χώρο των ποδιών του διαδρόμου και των καθισμάτων του παραθύρου.lt; pgt;Το αεροπλάνο ήταν γεμάτο, με όλα εκτός από περίπου 3 μεσαία καθίσματα γεμάτη (συμπεριλαμβανομένου του διπλανού μου). Δεδομένου ότι δεν μπορούσα ποτέ να τεντώσω σωστά τα πόδια μου ή να χρησιμοποιήσω το στήριγμα ποδιών, μετά βίας κοιμήθηκα ένα κλείσιμο του ματιού. lt; pgt;Αλλά έφτασα στο Πεκίνο σε ένα κομμάτι και, μετά από έναν καλό ύπνο εδώ, αναρρώνω καλά. Μείνετε συντονισμένοι για δημοσιεύσεις από το επερχόμενο ταξίδι μου 16 ημερών στην Κίνα. Μετά βίας κοιμήθηκα ένα κλείσιμο του ματιού. lt; pgt;Αλλά έφτασα στο Πεκίνο σε ένα κομμάτι και, μετά από έναν καλό ύπνο εδώ, αναρρώνω καλά. Μείνετε συντονισμένοι για δημοσιεύσεις από το επερχόμενο ταξίδι μου 16 ημερών στην Κίνα. Μετά βίας κοιμήθηκα ένα κλείσιμο του ματιού. lt; pgt;Αλλά έφτασα στο Πεκίνο σε ένα κομμάτι και, μετά από έναν καλό ύπνο εδώ, αναρρώνω καλά. Μείνετε συντονισμένοι για δημοσιεύσεις από το επερχόμενο ταξίδι μου 16 ημερών στην Κίνα.

Γνωρίστε τον Designer-In-Residence στο XVA Art Hotel του Ντουμπάι. Ναι, αυτό είναι ένα θέμα.

Τα ξενοδοχεία του Ντουμπάι ονειρεύονται διαρκώς νέους τρόπους για να διαφοροποιηθούν από τη δαπανηρή μάχη – σκεφτείτε τα περιστρεφόμενα εστιατόρια, τα ψεύτικα βενετσιάνικα κανάλια. Κατά ειρωνικό τρόπο, ως αποτέλεσμα αυτού, ξεχωρίζουν η χαμηλού ύψους γαλήνη σπάνιων ιδιοκτησιών, όπως το XVA Art Hotel – μέρη που ψιθυρίζουν την παρουσία τους αντί να σε κλέβουν για το κεφάλι με μια χρυσή καμήλα. Βρίσκεται στην αραβική συνοικία Al Fahidi (παλαιότερα γνωστή ως Bastakiya), το XVA με δέκα δωμάτια φιλοξενεί επί του παρόντος τον γεννημένο στη Γαλλία, σχεδιαστή προϊόντων με έδρα το Λονδίνο, François Clerc, ο οποίος μας έδειξε και μας είπε τα δύο του. η μηνιαία διαμονή—η οποία τελειώνει στο τέλος αυτού του μήνα—είναι σχεδόν.

Τι κάνει πραγματικά ένα προϊόν-σχεδιαστής στην κατοικία;

“Είναι μια πρωτοβουλία που διοργανώθηκε από τον Πολιτισμό του Ντουμπάι και το Γαλλικό Ινστιτούτο εδώ, και το XVA Art Hotel ήταν το πιο λογικό μέρος για να με βάλεις. Είμαι εδώ για να δουλέψω σε ένα έργο επίπλων εξωτερικού χώρου, να οργανώσω ένα εργαστήριο για το Abu Dhabi Art Fair της επόμενης εβδομάδας , και να διδάσκω φοιτητές μία φορά την εβδομάδα στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Sharjah.

Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για ουσιαστικό σχεδιασμό, τότε…

«Στην πραγματικότητα, για το Art Fair εργάζομαι σε ένα έργο που είναι εμπνευσμένο από δομές που είναι ζωτικής σημασίας για τις κοινωνικές παραδόσεις των Εμιράτων – το majlis, που είναι ένας τόπος συγκέντρωσης ή αίθουσα συμβουλίων, και η σκηνή του Ραμαζανιού, όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν να σπάσουν η νηστεία κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα. Ήθελα να δημιουργήσω ευχάριστα έπιπλα εξωτερικού χώρου που ενθαρρύνουν τους ντόπιους και τους τουρίστες να ανακατευτούν—μια κοινωνική δομή, αν θέλετε. Οι ξαπλώστρες είναι τόσο ατομικιστικές.”

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τον σχεδιασμό του ξενοδοχείου;

“Τα Emirates είναι ένα πλούσιο μέρος και αυτό αντικατοπτρίζεται σε όλες τις πτυχές του σχεδιασμού εδώ. Χθες είδα “το μεγαλύτερο δαχτυλίδι στον κόσμο”—φτιαγμένο από καθαρό χρυσό και διακοσμημένο με έξι κιλά πολύτιμων λίθων. Αναρωτιέστε, “είναι ακόμα ένα δαχτυλίδι, αν δεν μπορεί να σηκωθεί με το ένα χέρι;». Τα ξενοδοχεία είναι εξίσου υπερβολικά: Είναι ένας αγώνας για να είσαι το μεγαλύτερο και το καλύτερο, το πιο ακριβό… Το ξενοδοχείο στο οποίο μένω στο Ντουμπάι είναι ίσως το μικρότερο, και είναι διαμορφωμένο με τον παραδοσιακό τρόπο, γύρω από μια ζωντανή αυλή. ανακούφιση—Μισώ να παίρνω το ασανσέρ για να πάρω το πρωινό μου».

Έχετε συμβουλές για να ζήσετε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ντουμπάι για δύο μήνες;

«Λοιπόν, ανησυχούσα για την προοπτική ενός μίνι μπαρ χωρίς αλκοόλ! Και για το ότι δεν μπορώ να μαγειρέψω… αλλά στο Bur Dubai όπου μένω υπάρχουν καταπληκτικά μικρά εστιατόρια που σερβίρουν κουζίνα από όλο τον κόσμο, και πολλά είναι απλά απίστευτα φθηνό. Έμαθα πολύ γρήγορα σαν στο σπίτι μου. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένας Ιρακινός καλλιτέχνης στο ίδιο ξενοδοχείο που μένει εδώ για οκτώ χρόνια. Ίσως θα έπρεπε να τον ρωτήσετε…”

Δείτε επίσης:

Συντάκτης του Monocle στα Boutique Hotels

Η Eye-popping Pool στο νέο Conrad Dubai

Overwater Bungalows Ελάτε στο Ντουμπάι

Εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο σε όλη τη χώρα διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις των μισθών, Ένας οδηγός για τη Masada, τα πιο όμορφα ερείπια στο Ισραήλ, περισσότερος υπέροχος καφές στο Παρίσι;; Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό,Οι πιο σέξι καμπίνες κρουαζιερόπλοιων, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΙΝΑ, Ημέρα 1: Πετώντας στον Ειρηνικό, Γνωρίστε τον Designer-In-Residence στο XVA Art Hotel του Ντουμπάι. Ναι, αυτό είναι ένα θέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *