Καταιγίδα Παραμονής των Ευχαριστιών: Οι ταξιδιωτικές συμβουλές που θα χρειαστείτε για να αντιμετωπίσετε τον καιρό του Βορείου Πάσχα

By | 13 Φεβρουαρίου, 2023

Καταιγίδα Παραμονής των Ευχαριστιών: Οι ταξιδιωτικές συμβουλές που θα χρειαστείτε για να αντιμετωπίσετε τον καιρό του Βορείου Πάσχα

Δεν υπάρχει ποτέ καλή στιγμή για το Βορειο Πάσχα, αλλά μια καταιγίδα που πλήττει την Ανατολική Ακτή μπορεί να χτυπήσει την Τρίτη ή την Τετάρτη – ακριβώς πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών και μερικές από τις πιο πολυσύχναστες ημέρες ταξιδιού του έτους. Αυτά δεν είναι μόνο άσχημα νέα για όσους τα ταξιδιωτικά τους σχέδια περιλαμβάνουν το Eastern Seaboard: Καθυστερήσεις που πλήττουν πολυσύχναστες πόλεις όπως η Ατλάντα, η Νέα Υόρκη, η Φιλαδέλφεια και η Ουάσιγκτον, DC μπορούν γρήγορα να προκαλέσουν κυματισμό σε ολόκληρη τη χώρα, γρυλίζοντας πτήσεις ακόμα και αν ο τοπικός καιρός φαίνεται καλός. Το χειρότερο είναι ότι τα αεροδρόμια που είναι πιθανό να επηρεαστούν από αυτήν την καταιγίδα έχουν κακά ιστορικά στοιχεία για την έγκαιρη λειτουργία ακόμη και σε μέτριο καιρό. Τι πρέπει λοιπόν να κάνει ένας ταξιδιώτης της Ημέρας των Ευχαριστιών; Ξεκινήστε την προετοιμασία τώρα, με αυτές τις ταξιδιωτικές συμβουλές για δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Μείνετε ενημερωμένοι. Το Forewarned είναι σίγουρα forearmed όταν πρόκειται για καθυστερήσεις. “Ελέγξτε τον ιστότοπο της αεροπορικής σας εταιρείας και τη ροή Twitter για ενημερώσεις σχετικά με το κλείσιμο των αεροδρομίων και τις ακυρώσεις πτήσεων”, συμβουλεύει η Wendy Perrin.

Λήψη κρίσιμων εφαρμογών. Το smartphone σας μπορεί να είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας όταν το έχετε φορτώσει με χρήσιμες ταξιδιωτικές εφαρμογές, πολλές από τις οποίες είναι δωρεάν. Ακολουθεί η σύντομη λίστα της Wendy με τα τέσσερα απαραίτητα πράγματα που πρέπει να έχετε, καθώς και η μεγαλύτερη λίστα με 26 εφαρμογές που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας.

Χρησιμοποιήστε το Twitter προς όφελός σας. Πολλές ταξιδιωτικές εταιρείες παρακολουθούν τώρα το Twitter και το χρησιμοποιούν για να λύσουν παράπονα πελατών. Κάνοντας έξυπνα tweet—χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα—μπορείτε να παρακάμψετε τις μεγάλες ουρές και τα ατελείωτα δέντρα τηλεφώνου και να επιλύσετε γρήγορα το πρόβλημά σας.

Μείνετε πλήρως φορτισμένοι. Κρατήστε ένα μικρό πολύπριζο—όπως το Belkin Mini Surge Protector—στην μεταφορά σας, ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε μια πολύτιμη πρίζα αεροδρομίου σε τρεις, κάτι που επιτρέπει σε άλλους να φορτίζουν και τα gadget τους. Και να έχετε υπόψη σας και αυτές τις άλλες συμβουλές που υποστηρίζουν τη διαμονή σας, καθώς οι εφαρμογές λειτουργούν μόνο εάν το τηλέφωνό σας εξακολουθεί να έχει χυμό.

Άλλαξε σχέδια αν μπορείς. Τα τελευταία χρόνια, οι αεροπορικές εταιρείες άρχισαν να επιτρέπουν στους πελάτες να κάνουν αλλαγές στα δρομολόγια χωρίς χρέωση σε περίπτωση σοβαρών καιρικών φαινομένων μεγάλης κλίμακας όπως χιονοθύελλες και τυφώνες, όπως έκαναν τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Εάν έχετε ευελιξία, χρησιμοποιήστε τις προσφορές —αν και όταν οι αεροπορικές εταιρείες τις επεκτείνουν— για να μετακινήσετε την αναχώρησή σας πριν από την άφιξη της καταιγίδας, συμβουλεύει ο ειδικός των αεροπορικών εταιρειών και .

Κλείστε τώρα ένα δωμάτιο ξενοδοχείου αεροδρομίου. Κάνοντας κράτηση μιας πλήρως επιστρέψιμης τιμής — που συχνά αποκαλείται «ευέλικτη τιμή» — απευθείας με ένα ξενοδοχείο, μπορείτε να κλειδώσετε ένα μέρος για να μείνετε σε περίπτωση που το χρειαστείτε και να ακυρώσετε χωρίς ποινή εάν δεν το κάνετε. Τα περισσότερα ξενοδοχεία προσφέρουν αυτές τις τιμές με ακυρώσεις χωρίς χρέωση μέχρι τις 6 μ.μ. την ημέρα της διαμονής, εφόσον κάνετε κράτηση απευθείας με το κατάλυμα. Φυσικά, αυτό δεν βοηθάει πολύ εάν η πτήση σας καθυστερήσει ή βρίσκεστε στον αέρα στις 5:30 μ.μ., αλλά για πολλούς ταξιδιώτες, αυτή η τεχνική προσθέτει λίγο μυαλό.

Σκεφτείτε ένα ημερήσιο πάσο για το σαλόνι του αεροδρομίου. Συνήθως, κοστίζουν 50 $, αν και πολλές πιστωτικές κάρτες μπορούν να σας δώσουν δωρεάν πρόσβαση στα σαλόνια. Ανάμεσα στα δωρεάν σνακ και ποτά, το δωρεάν Wi-Fi και το κάπως λιγότερο τρελό περιβάλλον σε σύγκριση με το τερματικό, το κόστος συχνά αξίζει τον κόπο. Για περαιτέρω σύγκριση πριν πληρώσετε ένα τέλος, δοκιμάστε τις δωρεάν εφαρμογές GateGuru ή Loungebuddy.

Εάν η πτήση σας ακυρωθεί, κατευθυνθείτε προς το Βέγκας. Πραγματικά: Έχει πολλές πτήσεις, πολλά φθηνά ξενοδοχεία και σπάνια έχει δικά του καιρικά προβλήματα που επιδεινώνουν τις καθυστερήσεις σε εθνικό επίπεδο. «Αντί να κάθεσαι στη Βοστώνη για τέσσερις μέρες προσπαθώντας μάταια να μπεις σε μια πτήση για το Σιάτλ», λέει η Γουέντι, «Πετάξτε στο Βέγκας και από εκεί στον προορισμό σας την επόμενη μέρα».

Μην σας ξεγελάσει η On-Time Performance \”Stellar\” της Hawaiian Air

Η κατάταξη DOT είναι διαθέσιμη για ολόκληρο το έτος 2011 και μαντέψτε ποιος τερμάτισε στην κορυφή όσον αφορά την έγκαιρη απόδοση; Hawaiian Air. Αυτό είναι αρκετά καλό για την αεροπορική εταιρεία να δημοσιεύσει ένα δελτίο τύπου διαφημίζοντας το επίτευγμά της, αλλά περιμένετε, αυτό είναι κάπως παραπλανητικό.

Κάθε μήνα, το Υπουργείο Μεταφορών δημοσιεύει την κάρτα αποτελεσμάτων του που δείχνει την έγκαιρη απόδοση, μεταξύ άλλων μετρήσεων, για τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ Όλα αυτά τα δεδομένα πρέπει να αναφέρονται στο DOT από αυτές τις αεροπορικές εταιρείες και συγκεντρώνονται σε μια εύκολη -χρησιμοποιήστε μορφή. Ο ίδιος ο αριθμός δείχνει πόσες πτήσεις έφτασαν μέσα σε 14 λεπτά από την αρχικά προγραμματισμένη ώρα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν έχω ιδέα. Κάποιος πολύ πίσω όταν αποφάσισε ότι αν αργούσατε 10 λεπτά, ήσασταν “στην ώρα σας”, αλλά 15 λεπτά ξεπερνούσαν τη γραμμή. Αυτές οι μετρήσεις είναι καλά μέτρα ευρείας βάσης για να δείτε πώς λειτουργεί η αεροπορική σας εταιρεία. Οι περισσότεροι τρέχουν πολύ καλά τον τελευταίο καιρό χάρη στον καλό καιρό.

Η Χαβάη είδε το 92,8 τοις εκατό των πτήσεων να φτάνουν εντός 14 λεπτών από το χρονοδιάγραμμα, αρκετά καλό για την όγδοη συνεχόμενη νίκη της. Αλλά οι ταξιδιώτες στις πτήσεις της ηπειρωτικής Χαβάης γνωρίζουν ότι αυτό δεν είναι απολύτως ενδεικτικό της αεροπορικής εταιρείας που συναντούν όταν πετούν.

Μπορείτε να σκεφτείτε τη Χαβάη σχεδόν σαν δύο αεροπορικές εταιρείες. Η διανησιωτική επιχείρηση πετάει μέσα από ουρανούς χωρίς συμφόρηση, χωρίς κακοκαιρία όλη μέρα κάθε μέρα. Είναι δύσκολο να μην εκτελέσετε μια έγκαιρη λειτουργία σε τέτοιου είδους περιβάλλον. Αλλά η λειτουργία ευρείας ατράκτου πάνω από το νερό είναι μια διαφορετική ιστορία. Βλέπει πολύ χαμηλότερη απόδοση στην ώρα του, αλλά αυτοί οι μικρότεροι αριθμοί ενισχύονται από τη διανησιωτική λειτουργία.

Ρίξτε μια ματιά στην πιο πρόσφατη αναφορά για τις πτήσεις του Δεκεμβρίου 2011 και θα πάρετε μια ιδέα για το τι αναφέρομαι. Οι πτήσεις Βέγκας, Λος Άντζελες και Σαν Ντιέγκο έφτασαν στην ώρα τους περισσότερο από το 80 τοις εκατό του χρόνου. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι επίσης στο υψηλό ποσοστό 90 τοις εκατό που γιορτάζει η αεροπορική εταιρεία. Από εκεί κατηφορίζει. Οι πτήσεις από το Σαν Φρανσίσκο έφτασαν στο 61,3 τοις εκατό του χρόνου με το Σιάτλ στο 60,9 τοις εκατό. Οι πτήσεις από το Πόρτλαντ έφτασαν έγκαιρα το 58,1 τοις εκατό του χρόνου, ενώ το Φοίνιξ είχε ένα χαμηλό 45,2 τοις εκατό. Αυτό είναι πολύ κακό.

Δεν είναι όλοι οι μήνες τόσο άσχημοι. Ενώ ορισμένες πόλεις αιωρούνται στη δεκαετία του ’80, οι περισσότερες συγκεντρώνονται στη δεκαετία του ’70 τον περισσότερο χρόνο. Ωστόσο, αυτοί οι αριθμοί είναι αρκετοί για να βάλουν την αεροπορική εταιρεία στο πίσω μέρος του πακέτου, αν δεν ήταν οι ενδονησιωτικές πτήσεις που την κρατούσαν στη ζωή.

Το NYC’s Plaza Hotel προσφέρει τώρα μαθήματα εθιμοτυπίας (Pinky Up!)

Οι σωστοί τρόποι έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από τότε που αρχίσαμε να τρώμε φαγητό από κερί και να στέλνουμε μηνύματα στο τραπέζι. Και να παρακολουθήσω τελειώνοντας το σχολείο; Αυτό ήταν κάτι που έκανε η γιαγιά σου. Λοιπόν, καθίστε όρθια και προσαρμόστε το παπιγιόν σας – η εθιμοτυπία έχει μπει ξανά. Το Plaza στη Νέα Υόρκη μόλις ανακοίνωσε την έναρξη του Ιανουαρίου του The Plaza Finishing Program μαζί με το Beaumont Etiquette που ιδρύθηκε στη Βρετανία, με έδρα τη Νέα Υόρκη, με δύο προσφορές μαθημάτων που θα σας κάνουν μέλος της κοινωνίας.

«Η σειρά προορίζεται να είναι μια κοινωνική λέσχη όπου οι άνθρωποι στην περιοχή Tri-State μπορούν να έρθουν, να πιουν μερικά κοκτέιλ και ορεκτικά και να μάθουν μερικά πολύτιμα μαθήματα», λέει η ιδρυτής της Beaumont Etiquette, Myka Meier, «Θέλω οι άνθρωποι να φύγουν με αίσθηση. μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, στο γραφείο και όταν βρίσκεστε σε ραντεβού».

Από σήμερα, οι λάτρεις των τρόπων μπορούν είτε να εγγραφούν στο The Plaza Proper Etiquette Evenings (75 $ κάθε συνεδρία, ηλικίας 21 ετών και άνω) είτε σε ένα από τα τρία εντατικά Σαββατοκύριακα. Εκπαιδευμένοι εκπαιδευτές από το Beaumont θα καλύψουν τα πάντα, από επιχειρηματικές και γευστικές εθιμοτυπίες μέχρι ραντεβού κατά τη διάρκεια των βραδινών συνεδριών στο The Palm Court. ενώ τα μαθήματα φινιρίσματος που θα διαρκέσουν το Σαββατοκύριακο (2.750 $ ανά άτομο, ηλικίας 18 ετών και άνω) έχουν τη γκάμα: πώς να ντύνεσαι, πρώτες εντυπώσεις, επίσημο δείπνο, εθιμοτυπία απογευματινού τσαγιού, στάση σώματος, αποχαιρετισμός—ολοκληρώνονται με ένα σουαρέ της Παρασκευής και μια τελετή πιστοποιητικών.

Το Plaza πραγματοποίησε μαθήματα εθιμοτυπίας στη δεκαετία του 1990, αλλά αποφάσισε να το προσφέρει ξανά μετά από ένα τεράστιο ενδιαφέρον. Γιατί; Ευχαριστώ τη βασιλική οικογένεια. «Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έχουν κάνει πραγματικά ξανά δημοφιλή την εθιμοτυπία», λέει ο Μέιερ. «Είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα μιας σύγχρονης οικογένειας που εξακολουθεί να δείχνει ότι υπάρχει χώρος για σωστούς τρόπους. Μπορείς να συμπεριφέρεσαι καλά και να είσαι κομψή, αλλά διασκεδαστικός».

Καθίστε όρθια και προσαρμόστε το παπιγιόν σας – η εθιμοτυπία είναι και πάλι.

Η ίδια η Meier εκπαιδεύτηκε από ένα πρώην μέλος του Βασιλικού Οικογένειας της Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας. Παρακολούθησε πολλαπλά σχολεία τελειώματος στην Αγγλία, την Ελβετία και την Ιαπωνία και διδάσκει τα μαθήματά της με βάση την αμερικανική, βρετανική και ευρωπαϊκή εθιμοτυπία, με μια σύγχρονη ανατροπή. Εκεί που ίσως είχατε μάθει για το πώς να συμπεριφέρεστε σε ένα δισεκατομμύριο στο παρελθόν, θα γνωρίζετε τώρα τους κατάλληλους τρόπους πλοήγησης στις εφαρμογές γνωριμιών.

«Η εθιμοτυπία είναι και πάλι ωραία», προσθέτει ο Meier. «Το επανεφευρίσκω. Είναι μοντέρνο, πρακτικό—και όχι πλέον το μάθημα εθιμοτυπίας της γιαγιάς σας. Οι κανόνες της εθιμοτυπίας και γιατί είναι σημαντικό δεν αλλάζουν ποτέ. Η κοινωνία μας εξελίσσεται με πράγματα όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ομόφυλα ζευγάρια και τα διαδικτυακά ραντεβού, επομένως πρέπει να εξελιχθεί και η εθιμοτυπία».

Αν και το μάθημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, το Beaumont και το The Plaza μιλούν ήδη για επέκταση του σχολείου που τελειώνει, προσφέροντας ακόμη και μαθήματα για παιδιά. «Από τη στιγμή που τα παιδιά μπορούν να καθίσουν στο τραπέζι, θα πρέπει να μαθαίνουν τρόπους», λέει ο Meier.

Καθώς καθόμουν στο δικό μου τραπέζι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έναρξης στο φημισμένο ξενοδοχείο, περιτριγυρισμένος από τσάι και μπισκότα, συνειδητοποίησα γρήγορα πόσο λίγα ήξερα πραγματικά για την παραδοσιακή εθιμοτυπία. Τα πόδια μου ήταν σταυρωμένα το ένα γόνατο πάνω από το άλλο (θα πρέπει να είναι σταυρωμένοι οι αστράγαλοι, τα τακούνια να αγγίζουν το πάτωμα), η χαρτοπετσέτα μου ήταν θρυμματισμένη (πρέπει να τσιμπηθεί και να τοποθετηθεί στα αριστερά του πιάτου μου όταν τελειώσω) και ο καφές μου η τεχνική ανάδευσης ήταν απεχθής. Νιώθοντας εντελώς άγριος, ζήτησα ευγενικά από τον Meier να μου δώσει ένα γρήγορο μάθημα για το πώς να πίνω σωστά τον καφέ μου.

«Η σωστή εθιμοτυπία με τον καφέ και το τσάι είναι ότι θέλεις πάντα η λαβή του φλιτζανιού να είναι στραμμένη προς τις 3 η ώρα», λέει — για να αποφύγεις να δείξεις ένα δαχτυλίδι κραγιόν. Κρατήστε τη λαβή σε αυτή τη θέση και κρατήστε τους αγκώνες σας έτσι ώστε να πίνετε πάντα από το ίδιο μέρος, κρατώντας κρυμμένα τυχόν σημάδια από κραγιόν. «Τότε, αν στέκεστε, θα πρέπει να έχετε πάντα το πιατάκι στο χέρι σας, αλλά αν κάθεστε το πιατάκι μένει στο τραπέζι», λέει. «Με το κουτάλι, δεν ανακατεύετε ποτέ δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα, αλλά πάντα μόνο 12, 6, 12, 6, πάνω-κάτω το πολύ έξι φορές».

Σίγουρα ανυπομονώ να γίνω το πιο φανταχτερό άτομο στα Starbucks από εδώ και στο εξής. Αν και, δεν είμαι σίγουρος ότι αυτοί οι κανόνες βοηθούν με ένα χάρτινο ποτήρι.

Οι πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο

Τα αεροπορικά ταξίδια γίνονται πιο ασφαλή κάθε χρόνο, παρά το πλήθος μεγάλων αεροπορικών καταστροφών το 2014. Αυτό, συνολικά, είναι το μήνυμα από ειδικούς και οργανισμούς στην ασφάλεια της αεροπορίας που εκδίδουν τις συνηθισμένες καρτέλες βαθμολογίας της Πρωτοχρονιάς—που δείχνουν ότι ενώ μια τριάδα φρικτών ατυχημάτων αντιπροσώπευε τα τρία τέταρτα όλων των θανάτων σε εμπορικές πτήσεις πέρυσι, ο συνολικός αριθμός των ατυχημάτων μειώθηκε ως ποσοστό των συνολικών πτήσεων παγκοσμίως.

Αλλά το 2013 ήταν η ασφαλέστερη χρονιά που έχει καταγραφεί για εμπορικά αεροπορικά ταξίδια, και έτσι το περσινό ρεκόρ είναι ανησυχητικό, ειδικά επειδή η σειρά των ατυχημάτων που τράβηξαν την μεγαλύτερη προσοχή—Malaysia Airlines 370, Malaysia Airlines 17 και AirAsia Flight 8501— σημειώθηκαν σε υψόμετρο κρουαζιέρας , που συνήθως θεωρείται το πιο ασφαλές μέρος οποιασδήποτε πτήσης. Σε αυτό το υψόμετρο, μια καταστροφή δεν είναι πιθανό να επιβιώσει. Αντίθετα, μερικά από τα πιο σοβαρά ατυχήματα του 2013 συνέβησαν στο έδαφος, όπως η συντριβή της Asiana στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, με αποτέλεσμα λίγους θανάτους.

Διαφορετικές ομάδες χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους για τη μέτρηση της ασφάλειας, φυσικά. Από τα επτά μεγάλα θανατηφόρα αεροπορικά δυστυχήματα που αναφέρονται στο AirSafe.com στον απολογισμό του τέλους του έτους, συνολικά τα τέσσερα αφορούσαν αεροπορικές εταιρείες με έδρα στην Ασία—συμπεριλαμβανομένης της συντριβής τον Ιούλιο της πτήσης 222 της TransAsia στην Ταϊβάν, με εκτιμώμενους 48 θανάτους μεταξύ των 58 άτομα στο πλοίο. Στην περίπτωση αυτή, λέγεται ότι η αιτία ήταν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ωστόσο, η AirSafe περιέγραψε το ρεκόρ του 2014 ως «στο χαμηλό επίπεδο για τον αριθμό των ετήσιων θανατηφόρων συμβάντων».

Πολλοί ειδικοί προειδοποίησαν ότι τα δύο ατυχήματα της Malaysia Airlines που τράβηξαν τη μεγαλύτερη προσοχή ήταν φρικτά γεγονότα. Στην πραγματικότητα, η εξαφάνιση του MH370 είναι τόσο μυστήριο σήμερα όσο και πριν από δέκα μήνες.

Αυτή η πτήση και η κατάρριψη του MH17 «μπορεί να θεωρηθεί σκληρή τύχη», δήλωσε ο Bruce McIndoe, πρόεδρος της iJet, μιας εταιρείας διαχείρισης κινδύνων για τα ταξίδια και πληροφοριών. Ωστόσο, είπε ότι η εταιρεία του παρακολουθεί την ταχεία άνοδο των αερομεταφορέων χαμηλού κόστους στη Νοτιοανατολική Ασία για σημάδια πίεσης στο σύστημα. «Μια έκρηξη της ζήτησης θα μπορούσε να καταστήσει απίστευτα δύσκολη την τήρηση των προτύπων μας» που ορίζονται από παγκόσμιους οργανισμούς όπως η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών, σημείωσε.

Ωστόσο, είπε ότι οι ταξιδιώτες πρέπει να κρατούν τα πράγματα στο πλαίσιο. «Συνολικά, έχετε μία στα 12 εκατομμύρια πιθανότητες να πεθάνετε σε ένα εμπορικό αεροσκάφος παγκοσμίως, ενώ η πιθανότητα να πεθάνετε από κεραυνό είναι μία στα τέσσερα εκατομμύρια», είπε.

Εντάξει, οι πτήσεις είναι απίστευτα ασφαλείς, αλλά ποια είναι η ασφαλέστερη αεροπορική εταιρεία; Με βάση τα αρχεία ατυχημάτων, το επιχειρησιακό ιστορικό και τους διεθνείς ελέγχους ασφάλειας, η AirlineRatings.com είπε ότι η Qantas ηγείται του πακέτου . ο αερομεταφορέας της Αυστραλίας είναι διάσημος για την ιστορία του χωρίς θάνατο ως αεροπορική εταιρεία τζετ. Στρογγυλοποιώντας το υπόλοιπο τοπ 10, με αλφαβητική σειρά:

Air New Zealand
British Airways
Cathay Pacific Airways
Emirates
Etihad Airways
EVA Air
Finnair
Lufthansa
Singapore Airlines

Οι συντάκτες του AirlineRatings.com κατονόμασαν επίσης τις δέκα ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους. Σε αλφαβητική σειρά:

Aer Lingus
Alaska Airlines
Icelandair
JetBlue
Jetstar (θυγατρική της Quantas)
Kulula (Νότια Αφρική)
Monarch Airlines (Ηνωμένο Βασίλειο)
Thomas Cook (Ηνωμένο Βασίλειο)
TUI Fly (Γερμανία)
WestJet (Καναδάς)

Η Oceania Cruises Celebrates ‘Re-Mastered’ Suites Featuring Ralph Lauren Home

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο, ο Ralph Lauren γιόρτασε την 50ή του επέτειο στον χώρο της μόδας – με φίλους όπως η Oprah, η Hillary Clinton, ο Steven Spielberg και η Tracee Ellis Ross να επιδοκιμάζουν την επιτυχία του. Δεν είναι η μόνη επέτειος που απολαμβάνουν φέτος ο Ralph Lauren και η εμβληματική επωνυμία του. Το 2018 θα σηματοδοτήσουν επίσης επτά χρόνια ιστιοπλοΐας και συνεργασίας με την Oceania Cruises, με τις επιπλωμένες σουίτες Ralph Lauren Home στα δύο μεγαλύτερα πλοία της. Για να γιορτάσει αυτό το ορόσημο, η σειρά κρουαζιέρων πολυτελείας «remastering» των σουιτών, αντλώντας έμπνευση από τα «πιο λαμπερά γιοτ του κόσμου» για την αναβάθμιση, λέει ο Bob Binder, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Oceania Cruises.

Ξεκινώντας από τον Απρίλιο του 2019 και ακολουθούμενο από τον Μάιο του 2020, οι τρεις Owner’s Suites που βρίσκονται στο σκάφος η καθεμία θα αποκαλύπτουν την «επόμενη γενιά» των εσωτερικών χώρων τους στο Ralph Lauren Home, από τον Trevor R. Howells Interior Design με έδρα το Λος Άντζελες. Παρόλο που και τα δύο πλοία έχουν ήδη στόχο να κάνουν τους επιβάτες να αισθάνονται περισσότερο κάτοικοι παρά ως επισκέπτες, αυτές οι σουίτες 2.500 τετραγωνικών ποδιών, με τα έβενο παιδικά πιάνα με ουρά και τις μπάρες από μαόνι και χαλαζίτη, προωθούν το όραμα περαιτέρω. Ο Howells μας λέει αποκλειστικά ότι κάθε αντικείμενο στις σουίτες έχει «επιλεγεί ειδικά για να αποτυπώσει την αίσθηση της αγάπης του Ralph Lauren για την ιστιοπλοΐα, την περιπέτεια, τα ταξίδια και την απόλυτη διαχρονική πολυτέλεια».

Αγγλικά εκπαιδευμένοι μπάτλερ είναι σε ετοιμότητα 24-7 για τους επισκέπτες του Owner’s Suites, είτε αυτό σημαίνει ότι οργανώνουν αυτοσχέδια κοκτέιλ πάρτι στο ηλιοβασίλεμα στην περιμετρική βεράντα είτε απλώς αφρατέψουν κάθε μαξιλάρι του Ralph Lauren Home μπροστά σας. Τα έπιπλα εξωτερικά έχουν εξεταστεί τόσο προσεκτικά όσο και εσωτερικά, καθώς κάθε σουίτα εκτείνεται σε όλο το μήκος 105 ποδιών στο πίσω μέρος του πλοίου και είναι περιτυλιγμένη με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, καταστρώματα από ξύλο τικ και έπιπλα εξωτερικού χώρου Ralph Lauren Home ειδικά για πλοία. Το ύφασμα με κόκκινες, λευκές και μπλε ρίγες είναι ακόμη και λίγο «πασχαλινό αυγό», ένα μυστικό των σουιτών, που περιλαμβάνεται ως φόρος τιμής στη συνεισφορά του Ralph Lauren στην αποκατάσταση του Star-Spangled Banner στο Smithsonian στην Ουάσιγκτον. , DC

Ο εξοπλισμός των σουιτών δεν ήταν χωρίς προκλήσεις, λέει ο Howells, η μεγαλύτερη από τις οποίες έπρεπε να «προσαρμόσει πραγματικά πολυτελή έπιπλα κατοικιών, υφάσματα και φωτισμό σε αυτό που είναι βασικά ένα ξενοδοχείο στο νερό», σημειώνοντας ότι τα κρουαζιερόπλοια είναι πάντα στο -πηγαίνω. Επίσης, πρόσθεσε, η ομάδα του έπρεπε να διασφαλίσει ότι αυτά τα χαρακτηριστικά είναι «αρκετά ανθεκτικά ώστε να αντέχουν την καθημερινή ζωή ενός επισκέπτη στο πλοίο». Ως αποτέλεσμα, έδιναν ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε κομμάτι, μέχρι τα φωτιστικά, τα οποία ήταν, σημειώνει ο Howells, «είτε κατά παραγγελία από τον Ralph Lauren, είτε ώθησαν την παραγωγή ώστε η Oceania να είναι η πρώτη που θα λάβει αυτές τις νέες εκδόσεις σε τη γραμμή RL.”

Το καθένα μπορεί να φιλοξενήσει 1.250 επιβάτες, φιλοξενεί ήδη εμπειρίες που είναι συνήθως διαθέσιμες μόνο στην ξηρά, όπως εστιατόρια του Jacques Pépin και σπα του Canyon Ranch. Η ενσωμάτωση του Ralph Lauren Home είναι ένα ακόμη στολίδι στο στέμμα της σειράς: Τώρα, οι επισκέπτες μπορούν να εγκαταλείψουν το πλοίο όχι μόνο με αναμνήσεις — αλλά και με έμπνευση σχεδιασμού για τα σπίτια τους.

Καταιγίδα Παραμονής των Ευχαριστιών: Οι ταξιδιωτικές συμβουλές που θα χρειαστείτε για να αντέξετε τον καιρό του Νορβηγίου, Μην σας ξεγελάσει η επίκαιρη απόδοση \”Stellar\” της Hawaiian Air, το Plaza Hotel της Νέας Υόρκης προσφέρει τώρα μαθήματα εθιμοτυπίας (Pinky Up!), Οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, η Oceania Cruises γιορτάζει τις «Re-Mastered» σουίτες με το Ralph Lauren Home

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *