Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες δεν απαιτούν πλέον μάσκες στις πτήσεις

By | 13 Μαρτίου, 2023

Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες δεν απαιτούν πλέον μάσκες στις πτήσεις

Καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί COVID-19 μειώνονται σε όλο τον κόσμο, αυτές οι αεροπορικές εταιρείες έχουν εγκαταλείψει τις απαιτήσεις τους για μάσκα κατά την πτήση.

Οι χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν τα πρωτόκολλα που σχετίζονται με τον COVID-19 και να χαλαρώνουν τους περιορισμούς στα σύνορα, και πολλές φορές αυτό περιλαμβάνει κανόνες μάσκας.

Στην Ευρώπη, χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισλανδία και η Ιρλανδία παραιτούνται ολοένα και περισσότερο από τις μάσκες και αρκετές αεροπορικές εταιρείες ακολούθησαν το παράδειγμά τους.

Ωστόσο, ενώ αρκετές χώρες έχουν εγκαταλείψει εντελώς τα καλύμματα προσώπου, στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών έχει παρατείνει την εντολή της ομοσπονδιακής μάσκας μεταφοράς τουλάχιστον έως τις 18 Απριλίου, απαιτώντας τη χρήση καλυμμάτων προσώπου σε αεροπλάνα, αεροδρόμια, λεωφορεία, τρένα και άλλους τρόπους μεταφοράς.

Αλλά αυτό δεν συμβαίνει παντού. Αυτές είναι οι αεροπορικές εταιρείες που έχουν καταργήσει τις πολιτικές τους για τις μάσκες.

βρετανικές Αερογραμμές

Τρέχουσα πολιτική μάσκας: Η British Airways άρχισε να επιτρέπει στους πελάτες να πηγαίνουν χωρίς μάσκα, εάν ο προορισμός στον οποίο πετούν δεν το απαιτεί. Η αεροπορική εταιρεία απαιτεί επίσης μάσκες σε πτήσεις προς προορισμούς όπου δεν μπόρεσαν να «διευκρινίσουν τους τοπικούς περιορισμούς».

«Για προορισμούς όπου έχουμε διαπιστώσει ότι η χρήση καλύμματος προσώπου δεν είναι υποχρεωτική, μπορείτε να κάνετε μια προσωπική επιλογή και παρακαλούμε όλους να σεβαστούν τις προτιμήσεις του άλλου», έγραψε η αεροπορική εταιρεία στην καθοδήγησή της.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

easyJet

Τρέχουσα πολιτική μάσκας: Η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο θα καταργήσει τις απαιτήσεις μάσκας στα αεροσκάφη της στις 27 Μαρτίου “σε πτήσεις όπου δεν απαιτούνται πλέον νομικά οι μάσκες και στα δύο άκρα της διαδρομής”. Για την easyJet, που περιλαμβάνει τις περισσότερες πτήσεις εσωτερικού στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και πτήσεις μεταξύ ΗΒ και Δανίας, Γιβραλτάρ, Ισλανδίας και Ουγγαρίας.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Icelandair

Τρέχουσα πολιτική μάσκας: Η αεροπορική εταιρεία με έδρα την Ισλανδία έκανε τις μάσκες προσώπου προαιρετικές σε ορισμένες πτήσεις στις 23 Μαρτίου, εβδομάδες αφότου η Ισλανδία ήρε όλους τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που σχετίζονται με τον COVID-19. Οι μάσκες εξακολουθούν να είναι υποχρεωτικές στις πτήσεις από και προς τον Καναδά, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, το Παρίσι και τη Ζυρίχη. Οι μάσκες είναι προαιρετικές σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές πτήσεις, καθώς και σε πτήσεις εντός Ισλανδίας και από και προς τη Γροιλανδία.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Jet2

Τρέχουσα πολιτική μάσκας: Η βρετανική αεροπορική εταιρεία Jet2 έγινε η πρώτη εταιρεία που απέσυρε τις απαιτήσεις για μάσκα τον Μάρτιο. Οι επιβάτες δεν είναι πλέον υποχρεωμένοι να φορούν μάσκες στην Αγγλία ή τη Βόρεια Ιρλανδία, αλλά οι επιβάτες 6 ετών και άνω που ταξιδεύουν στη Σκωτία πρέπει να τις φορούν.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

KLM

Τρέχουσα πολιτική μάσκας: Η ολλανδική κυβέρνηση κατάργησε την απαίτηση χρήσης μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις 23 Μαρτίου, αλλά εξακολουθεί να απαιτεί τη χρήση μάσκας προσώπου σε αεροπλάνα και αεροδρόμια. Ωστόσο, η KLM δεσμεύτηκε να σταματήσει να επιβάλλει την πολιτική της για τις μάσκες, δηλώνοντας στο τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RTL News ότι ήταν «απογοητευτικό το γεγονός ότι η χρήση μάσκας προσώπου κατά την επιβίβαση και κατά τη διάρκεια ολόκληρης της πτήσης εξακολουθεί να εξετάζεται από την ολλανδική κυβέρνηση, ενώ αυτό έχει εγκαταλειφθεί παντού. στην Ολλανδία.”

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Νορβηγός

Τρέχουσα πολιτική μάσκας: Από τις 4 Απριλίου, οι υποχρεωτικές μάσκες προσώπου δεν θα απαιτούνται πλέον σε πτήσεις σε όλο το νορβηγικό δίκτυο λόγω νέων καθοδήγησης στην Ευρώπη. Καθώς περισσότερες χώρες χαλαρώνουν τους περιορισμούς στη χρήση μάσκας, η Νορβηγία θα αφήσει στους επιβάτες αν θα επιλέξουν ή όχι να φορούν μάσκες ενώ πετούν. Η απαίτηση για μάσκα άρθηκε σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία στις 12 Φεβρουαρίου.

Μάθετε περισσότερα εδώ

SAS

Τρέχουσα πολιτική μάσκας: Η σουηδική αεροπορική εταιρεία SAS έχει απαλλάξει από τις απαιτήσεις για μάσκα σε πτήσεις εσωτερικού καθώς και σε πτήσεις εντός Σκανδιναβίας, αλλά τις απαιτεί για επιβάτες 6 ετών και άνω σε όλες τις άλλες πτήσεις. Για πτήσεις που απαιτούν μάσκα, δεν γίνονται δεκτές σπιτικές μάσκες και υφασμάτινες μάσκες.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

TUI

Τρέχουσα πολιτική για τις μάσκες: Ο βρετανικός αερομεταφορέας TUI επιτρέπει στους ταξιδιώτες να εγκαταλείψουν τις μάσκες τους. Ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία εξακολουθεί να τα απαιτεί για ταξιδιώτες 12 ετών και άνω, εάν πετούν προς ή από την Ουαλία ή τη Σκωτία. Οι επιβάτες 2 ετών και άνω πρέπει επίσης να φορούν κάλυμμα προσώπου εάν ταξιδεύουν στις ΗΠΑ και οι ταξιδιώτες 6 ετών και άνω πρέπει να φορούν ένα κάλυμμα εάν ταξιδεύουν στην Ιταλία.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Virgin Atlantic

Τρέχουσα πολιτική μάσκας: Η Virgin Atlantic άλλαξε την πολιτική της για τις μάσκες στις 16 Μαρτίου, επιτρέποντας στους πελάτες να επιλέξουν αν φορούν κάλυμμα προσώπου, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων προς Μπαρμπάντος, Αγία Λουκία, Αντίγκουα, Γρενάδα, Μπαχάμες, Τζαμάικα, Άγιο Βικέντιο και Γρεναδίνες και το Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Οι μάσκες πρέπει να φοριούνται ακόμη στις πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας από ή προς τις ΗΠΑ, καθώς και για επιβάτες 12 ετών και άνω σε πτήσεις από και προς Δελχί, Ισλαμαμπάντ, Χονγκ Κονγκ, Γιοχάνεσμπουργκ, Λαχόρη, Λάγος, Βομβάη, Σαγκάη και Τελ Αβίβ.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Η Alison Fox είναι συγγραφέας για το Travel Leisure. Όταν δεν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, της αρέσει να περνά το χρόνο της στην παραλία ή να εξερευνά νέους προορισμούς και ελπίζει να επισκεφτεί κάθε χώρα στον κόσμο. Ακολουθήστε τις περιπέτειές της στο Instagram.

10 γοητευτικές μικρές πόλεις που πρέπει να επισκεφτείτε κατά μήκος του μονοπατιού των Αππαλαχίων

Κάντε μια μικρή παράκαμψη σε αυτές τις αξιολάτρευτες μικρές πόλεις.

Υπάρχουν πολλές μικρές πόλεις στην Αμερική για να αγαπήσετε, και αν σκοπεύετε να κάνετε πεζοπορία στο μονοπάτι των Απαλαχίων, σύντομα θα πάρετε μια θέση στην πρώτη σειρά για μερικά από τα καλύτερα. Περπατώντας πάνω και έξω από το μονοπάτι για να επισκεφτείτε μερικές από αυτές τις γραφικές κοινότητες μπορεί να προσθέσετε χρόνο στην αποστολή σας, αλλά εμπιστευτείτε μας, θα κάνει το ταξίδι ακόμα πιο αξιόλογο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε 10 από τις αγαπημένες μας μικρές πόλεις κατά μήκος του μονοπατιού μήκους 2.190 μιλίων, ιδανικά τόσο για «πεζοπόρους» ή για όσους απλώς επισκέπτονται το AT για μια ημερήσια πεζοπορία.

Blue Ridge, Γεωργία

Αυτός ο βουκολικός οικισμός μοιάζει να βγαίνει σαν τραγούδι της κάντρι, με θέα στα βουνά, καμπίνες δίπλα στη λίμνη και έναν πληθυσμό 1.157 ατόμων που περιμένουν να σας καλωσορίσουν.

Παρά το ανάστημα της μικρής πόλης, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών διαμονής. Το Hampton Inn Blue Ridge που άνοιξε πρόσφατα είναι για εσάς, αν απολαμβάνοντας τη θέα στα βουνά Blue Ridge από ένα μπαρ και εστιατόριο στον τελευταίο όροφο ακούγεται σαν την ονειρεμένη σας ημέρα από το μονοπάτι. Για ψυχαγωγία, επισκεφθείτε το Swan Drive-In, ένα από τα τρία εναπομείναντα θέατρα Drive-in στη Γεωργία. Αν έχετε περισσότερο χρόνο, ανεβείτε στο Blue Ridge Scenic Railway για μια βόλτα 26 μιλίων με το τρένο μέσα στο καταπράσινο τοπίο, ξεκινώντας από την ιστορική αποθήκη της πόλης. Θα ήταν παράλειψη να μην σας κατευθύνουμε στο Mercier Orchards για τα πιο ζουμερά μήλα και εστιατόρια όπως το Black Sheep και το Harvest on Main για απολαυστικά φαγητά.

Harpers Ferry, Δυτική Βιρτζίνια

Αυτή η πόλη των 285 κατοίκων έχει τέσσερα μίλια από το AT που διέρχεται από αυτήν και είναι η έδρα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Appalachian Trail Conservancy, όπου μπορείτε να περπατήσετε για να πάρετε οδηγούς και χάρτες, να μάθετε για το μονοπάτι από το προσωπικό και να ψωνίσετε αναμνηστικά.

Η πόλη έχει και κάποια ιστορική σημασία. Το 1859, η επιδρομή του Τζον Μπράουν έλαβε χώρα εδώ σε μια προσπάθεια να ενορχηστρώσει μια εξέγερση των σκλάβων, που ευρέως θεωρείται ως η «πρόβα τζενεράλε» στον Εμφύλιο Πόλεμο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας εδώ, μπορείτε να επισκεφθείτε το φρούριο του Μπράουν και άλλα ιστορικά μνημεία, όπως η καθολική εκκλησία του Αγίου Πέτρου (η μόνη εκκλησία στην πόλη που δεν λεηλατήθηκε κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου) και τη θέση του 1861 The Battle of Bolivar Heights, ένα πρώιμο πρόσωπο -off κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου. Ένα άλλο τοπικό ενδιαφέρον είναι το Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Harpers Ferry, ένα ανακαινισμένο βιομηχανικό χωριό του 19ου αιώνα και τα γύρω φυσικά περιβάλλοντά του. Με αρκετά ξεκούραστα πόδια, κατευθυνθείτε στην επιφυλακή Jefferson Rock του πάρκου ή στο The Point για να δείτε πού συναντά ο ποταμός Potomac με τον ποταμό Shenandoah.

Αν θέλετε κάποιες συγκινήσεις κατά τη διάρκεια της ενδιάμεσης στάσης σας, επισκεφθείτε τον ποταμό Potomac για ράφτινγκ ή tubing με το River Riders ή εξερευνήστε το εναέριο πάρκο περιπέτειας ή την πίστα με φερμουάρ, όπου βρίσκεται ένα φερμουάρ 1.000 ποδιών πάνω από το ποτάμι. Όταν η κοιλιά σας αρχίσει να βουίζει, τσιμπήστε κάτι στο The Anvil Restaurant (τα τζαμπα κέικ με καβούρια και το ζεστό ντιπ με καβούρια είναι και τα δύο εντυπωσιακά) ή το The Rabbit Hole για αμερικάνικα κλασικά και στέκια στη βεράντα. Καθώς πέφτει η νύχτα, αποσυρθείτε στο φιλόξενο Town’s Inn ή στο εξίσου άνετο Stonehouse Bamp;B, ένα “περιβάλλον χωρίς πετσετάκια” που χτίστηκε το 1839.

North Conway, Νιου Χάμσαϊρ

Οι ωραίοι άνθρωποι του North Conway, μιας πόλης που βρίσκεται 28 μίλια νότια του ναυαρχίδας του όρους Ουάσιγκτον του Νιού Χάμσαϊρ, είναι συνηθισμένοι να καλωσορίζουν τους πεζοπόρους του AT. Ως μία από τις πιο δημοφιλείς στάσεις κατά μήκος της διαδρομής, οι κάτοικοι θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας είτε αναζητάτε ένα μασάζ μετά την πεζοπορία στο Sacred Circle Wellness είτε εορταστικές παρασκευές και μπέργκερ στο Delaney’s Hole in the Wall.

Ανεβείτε στο North Conway Grand Hotel, ένα καταφύγιο στα Λευκά Όρη που λάμπει το φθινόπωρο όταν το φύλλωμα της κορυφής είναι ορατό. Και, αν τυχαίνει να ερωτευτείτε την πόλη, φροντίστε να επιστρέψετε το χειμώνα για διακοπές για σκι. Η πόλη φιλοξενεί το βουνό Wildcat, μια από τις λίγες περιοχές σκι στην πολιτεία που κόπηκε με το χέρι από μέλη του Civilian Conservation Corps, ενός ομοσπονδιακού προγράμματος που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1930. (Είναι επίσης ένα βουνό που περνάτε στο δρόμο σας από το όρος Ουάσιγκτον στο AT.)

Cortlandt, Νέα Υόρκη

Το Cortlandt είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις αυτής της λίστας, με περίπου 42.000 κατοίκους, αλλά κατά κάποιο τρόπο αυτή η πόλη του ποταμού Hudson εξακολουθεί να αισθάνεται σαν ένα ήσυχο χωριό. Το φιλόξενο σημείο είναι γνωστό για την ιστορία του Επαναστατικού Πολέμου, ειδικά για το σημείο διέλευσης του Kings Ferry μεταξύ Stony Point και Verplanck’s Point, το οποίο ο στρατός του George Washington πέρασε στον ποταμό Hudson στην πορεία του προς το Yorktown της Βιρτζίνια το 1781.

Εάν μπορείτε, ορίστε την επίσκεψή σας για την Κυριακή, όταν μπορείτε να ψωνίσετε στην Αγορά στον ποταμό στο Βερπλάνκ (περίπου πέντε μίλια μακριά) προτού επιστρέψετε στο γρασίδι ή στην προβλήτα για ψάρεμα στο Cortlandt Waterfront Park. Για ξεκούραση, κάντε κράτηση για μια νύχτα στο The Abbey Inn στο Peekskill, τέσσερα μίλια κάτω από το δρόμο. Το πρώην μοναστήρι των Επισκοπικών Αδελφών της Αγίας Μαρίας του 1902 έχει επανασχεδιαστεί ως ένα boutique ξενοδοχείο με το εστιατόριο και μπαρ Apropos farm-to-table και ένα σπα στις εγκαταστάσεις.

Άνταμς, Μασαχουσέτη

Το Berkshires έχει ένα εντυπωσιακό μείγμα εξαιρετικής κουλτούρας χάρη σε εκδηλώσεις όπως το Jacob’s Pillow International Dance Festival και σημεία όπως το Mass MoCA, το Clark Art Institute και το Tanglewood, το θερινό σπίτι της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βοστώνης από το 1937.

Αν και υπάρχουν πολλές αστρικές μικρές πόλεις στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του αγροτικού Monterey και του hipster North Adams, είμαστε μερικοί σε σχέση με τον ιστορικό Adams. Μια πόλη περίπου 8.170 κατοίκων, είναι η γενέτειρα της ακτιβίστριας για τα δικαιώματα των γυναικών Susan B. Anthony. Είναι επίσης όπου θα βρείτε το όρος Greylock, την υψηλότερη κορυφή της Μασαχουσέτης με υψόμετρο 3.489 πόδια. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής σας με τον Άνταμς, πάρτε ένα πλούσιο γεύμα στο Miss Adams Diner και αν το κάμπινγκ στο Mount Greylock δεν είναι για εσάς, μείνετε στο διάσημο TOURISTS στο North Adams, ένα φόρο τιμής στο αμερικανικό καταφύγιο με κινητήρα στην άκρη του δρόμου με πολυτελή εξοπλισμό.

Μπρίστολ, Βιρτζίνια

Το Μπρίστολ μπορεί να έχει μόνο 16.912 κατοίκους, αλλά η καταγωγή από τη μουσική κάντρι του δίνει άφθονη ενέργεια στη μεγάλη πόλη. Το 1998, το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών το ανακήρυξε ακόμη και ως «Η γενέτειρα της κάντρι μουσικής».

Αφού συμμετάσχετε σε μια τοπική παράσταση, κατευθυνθείτε στο μοναδικό μπαρ στον τελευταίο όροφο της πόλης, το Lumac, που βρίσκεται στο The Bristol Hotel. Εναλλακτικά, επιστρέψτε στο Original Burger Bar, γνωστό ως το τελευταίο μέρος που εθεάθη ζωντανός ο Hank Williams, Sr. Συνιστούμε επίσης να κατευθυνθείτε υπόγεια για περιηγήσεις στα αρχαία Σπήλαια του Μπρίστολ, που δημιουργήθηκαν από τη Μητέρα Φύση πριν από περισσότερα από 200 εκατομμύρια χρόνια.

Και, αν μπορείτε, προγραμματίστε ένα ταξίδι γύρω από το Appalachian Trail Days Festival, μια γιορτή για όλα τα πράγματα AT στη γειτονική πόλη της Δαμασκού. Το φεστιβάλ συνήθως παρακολουθείται από χιλιάδες πεζοπόρους και υποστηρικτές και περιλαμβάνει ένα σόου ταλέντων πεζοπόρου, μια παρέλαση με μια μπάντα, μια φωτιά, τύμπανα και άφθονο χορό.

Bryson City, Βόρεια Καρολίνα

Το Bryson City μπορεί να μην είναι ένα γνωστό όνομα, αλλά με γοητεία που αξίζει τις καρτ ποστάλ και πολλά ανεξάρτητα καταστήματα, ζυθοποιεία και εστιατόρια, αξίζει να είναι. Η ορεινή πόλη βρίσκεται στη δυτική Βόρεια Καρολίνα και είναι η κύρια πύλη προς τα νότια σύνορα του Εθνικού Πάρκου Great Smoky Mountains.

Στην πόλη, οι πεζοπόροι μπορούν σίγουρα να βρουν καταλύματα φιλικά προς τον προϋπολογισμό, σε στιλ ξενώνα, αλλά για κάτι πιο πολυτελές, η ψήφος μας είναι το Everett Hotel, σκαρφαλωμένο στη γραφική πλατεία της πόλης Bryson City.

Δεδομένου ότι η πόλη είναι εύκολα προσβάσιμη με τα πόδια, οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την ενοικίαση αυτοκινήτου ή ποδηλάτου ενώ περιπλανώνται σε μέρη όπως το Buttermilk Farms Antiques ή το Jimmy Mac’s Restaurant. Εάν αποφασίσετε να περάσετε μερικές μέρες εδώ, κάντε κράτηση για μια γραφική βόλτα με το Great Smoky Mountains Railroad ή βρείτε έναν οδηγό ράφτινγκ για να σας μεταφέρει στο κοντινό φαράγγι του ποταμού Nantahala.

Βέρνον, Νιου Τζέρσεϊ

Βρίσκεται στο βόρειο Νιου Τζέρσεϊ κατά μήκος του AT, το Vernon προσφέρει κάτι περισσότερο από τη γοητεία της μικρής πόλης. Αφού διανύσετε όλα αυτά τα χιλιόμετρα, χαλαρώστε στο Mountain Creek Resort και απολαύστε μια περιήγηση με zip line, χιονοδρομικό σωλήνα ή ένα εναέριο πάρκο περιπέτειας στα δέντρα ακριβώς στις εγκαταστάσεις. Αν επισκέπτεστε το φθινόπωρο, πάρτε μια σειρά μήλων ή κολοκύθας στο Heaven Hill Farm ή στο Pochuk Valley Farms ή χαλαρώστε με ζωντανή μουσική και ένα ποτήρι κρασί, μηλίτη ή οινοπνευματώδη ποτά στο Warwick Valley Winery amp; Distillery.

Η άνοιξη είναι άλλη μια ιδανική εποχή για να περπατήσετε το Appalachian Boardwalk και το Stairway to Heaven Trail της πόλης (προετοιμαστείτε για να πέσει το σαγόνι σας στη θέα από το Pinwheel Vista), τα οποία συνδέονται με το Appalachian Trail. Το καλοκαίρι και ο χειμώνας είναι αρκετά γεμάτοι σε αυτή την τσέπη του Garden State, οπότε μπορείτε να προτιμήσετε ταξίδια εκτός εποχής για να απολαύσετε τα άφθονα φυσικά θαύματα του.

Marion, Βιρτζίνια

Αυτή η όαση της κομητείας Smyth φιλοξενεί περίπου 5.700 κατοίκους που χαίρονται που σας έχουν για ένα ξόρκι. Ενώ βρίσκεστε στην πόλη, απολαύστε μια υπέροχη ενοικίαση για διακοπές, όπως το μοντέρνο στολίδι της αγροικίας, The Lucille, ή μια καμπίνα με πλαίσιο Α στο αγρόκτημα 200 στρεμμάτων, Spenceville Farms. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας, εξερευνήστε το κέντρο της «America’s Coolest Hometown», όπου οι δρόμοι είναι γεμάτοι με ανεξάρτητα εστιατόρια και εκλεκτικές μπουτίκ.

Μην φύγετε από το Dip Dog Stand, ένα φημισμένο εστιατόριο που κάνει χοτ ντογκ εδώ και περίπου 65 χρόνια. Αφεθείτε στην πανούργη πλευρά σας με ένα εργαστήριο κατασκευής κιθάρας στο The Wayne C. Henderson School of Appalachian Arts. Αν θέλετε να περπατήσετε ακόμα, η κομητεία Smyth είναι επίσης η πύλη στο Grayson Highlands State Park, όπου περιφέρονται άγρια ​​πόνυ.

Ανόβερο, Νιού Χάμσαϊρ

Κατά την πεζοπορία στο AT, πραγματικά δεν μπορείτε να χάσετε αυτήν την πόλη, καθώς το μονοπάτι τρέχει ακριβώς κάτω από την κεντρική οδό του Ανόβερου, καθιστώντας την μία από τις μόλις 10 πόλεις όπου η Main Street και το AT βρίσκονται σε κυριολεκτικά σταυροδρόμι.

Κατά τη διάρκεια του pitstop, αξιοποιήστε στο έπακρο τα μουσεία της πόλης, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατα αναπτυγμένου Μουσείου Τέχνης Hood, ή παρακολουθήστε αθλητικές εκδηλώσεις, θέατρα και μουσικές παραστάσεις στο Hopkins Center.

Τροφοδοτήστε τις εξορμήσεις σας με ένα φλιτζάνι Joe από το Dirt Cowboy Café και μόλις ανοίξετε την όρεξη, το Molly’s Restaurant amp; Bar σερβίρει υπέροχη πίτσα με λεπτή κρούστα με ξύλα και ένα ζεστό fudge sundae που είναι το υλικό των παιδικών ονειροπολήσεων . Στη συνέχεια, ξαπλώστε στο κρεβάτι στο The Hanover Inn για μια καλή ξεκούραση μεταξύ των ημερών πεζοπορίας.

Η Perri Ormont Blumberg είναι συγγραφέας που συνεισφέρει στο Travel Leisure. Έχει έδρα στη Νέα Υόρκη, αλλά πάντα ονειρεύεται τα βουνά Catskill. Ακολουθήστε την στο Twitter @66PerriStreet.

Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες δεν απαιτούν πλέον μάσκες στις πτήσεις, 10 γοητευτικές μικρές πόλεις για να επισκεφθείτε κατά μήκος του μονοπατιού των Αππαλαχίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *