Αυτά τα σεντόνια ταξιδιωτικού σαπουνιού 9$ που έχουν εγκριθεί από αεροσυνοδός, που εξουδετερώνουν τα μικρόβια αποτελούν βασικό στοιχείο για την εποχή της γρίπης

By | 13 Μαρτίου, 2023

Αυτά τα σεντόνια ταξιδιωτικού σαπουνιού 9$ που έχουν εγκριθεί από αεροσυνοδός, που εξουδετερώνουν τα μικρόβια αποτελούν βασικό στοιχείο για την εποχή της γρίπης

Πλύνετε τα χέρια σας οπουδήποτε, από πτήσεις έως οδικές εκδρομές έως εκδρομές σε κάμπινγκ.

Ανεξάρτητα ερευνούμε, δοκιμάζουμε, εξετάζουμε και προτείνουμε τα καλύτερα προϊόντα — μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία μας. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω των συνδέσμων μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια.

Αυτή η εποχή του κρυολογήματος και της γρίπης – σε συνδυασμό με ένα κύμα Covid και ένα ιστορικό ξέσπασμα του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (RSV) – έχει όλους τους ταξιδιώτες να εφοδιάζονται με αξιόπιστες μάσκες προσώπου και τα αγαπημένα τους απολυμαντικά χεριών.

Αν ετοιμάζεστε, υπάρχει ένα άλλο μικροσκοπικό προϊόν υγείας που θα θέλετε να προσθέσετε στο καλάθι σας αυτή τη σεζόν: Φορητά φύλλα χαρτιού σαπουνιού ταξιδιού Kiseer Mini. Έρχονται λίγο λιγότερο από 9 $ για ένα πακέτο τεσσάρων σεντόνια σαπουνιού, δεν είναι μόνο φθηνά, αλλά και αποτελεσματικά. Και αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, καθώς το CDC συμφωνεί ότι το πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό είναι προτιμότερο από το απολυμαντικό χεριών μόνο.

Για αγορά: amazon.com, 9 $

Αυτά τα φύλλα σαπουνιού σχηματίζουν αφρό όταν προσθέτετε νερό, όπως ακριβώς και το υγρό σαπούνι χεριών. Για να τα χρησιμοποιήσετε, ξεκινήστε με στεγνά χέρια και ένα μόνο φύλλο, βγαλμένο από το διανομέα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα νερού για να βρέξετε και τα δύο χέρια και το σεντόνι, τρίψτε τα χέρια σας μεταξύ τους για να σχηματιστεί αφρός και μετά ξεπλύνετε τα χέρια σας. Και τέλος! Καθαρίστε τα χέρια οπουδήποτε — ακόμα και σε κακώς εφοδιασμένες (ή άλλως χονδροειδείς) δημόσιες τουαλέτες ή σε καταστάσεις πορτμπαγκάζ. Αυτά είναι επίσης μια τέλεια προσθήκη σε ένα κιτ κάμπινγκ για να παραμείνετε καθαροί σε συνθήκες χωρίς υδραυλικές εγκαταστάσεις καθώς και σε πτήσεις όταν τελειώνει το σαπούνι στη θήκη του μπάνιου.

Κάθε κουτί είναι 3,2 επί 1,8 ίντσες — απαιτεί μόνο μια ελάχιστη ποσότητα ακινήτων σε μια χειραποσκευή ή προσωπικό αντικείμενο. Και κάθε παραγγελία περιλαμβάνει τέσσερα κουτιά σε ροζ και μπλε, το καθένα με 50 φύλλα μέσα. Δηλαδή 200 φύλλα ανά παραγγελία — και μόλις 0,04 $ ανά φύλλο στην τρέχουσα τιμή πώλησης. (Βάλτε αυτό το στοιχείο στη λίστα Εγγραφών amp; Αποθήκευσης στο Amazon για να εξοικονομήσετε επιπλέον 5 τοις εκατό — και να εγγυηθείτε ότι τα έχετε πάντα κοντά σας όταν έρχεται ένα ταξίδι.)

Αυτό το απαραίτητο ταξίδι των 20 $ μπορεί να σώσει τη ζωή σας μια μέρα

Ενώ η περιγραφή του προϊόντος τα χαρακτηρίζει ως με άρωμα τριαντάφυλλου, οι κριτικοί συμφωνούν ότι το άρωμα είναι εξαιρετικά ελαφρύ και δεν παραμένει.

Δεν είναι περίεργο που το προϊόν Amazon’s Choice έχει σχεδόν 3.500 κριτικές πέντε αστέρων. «Ταξιδεύω τόσο πολύ για δουλειά [και] εννέα στις 10 [φορές] δεν υπάρχει ποτέ σαπούνι στην τουαλέτα», εξήγησε ένας ενθουσιώδης κριτικός. «Αυτά λειτουργούν υπέροχα».

Για αγορά: amazon.com, 9 $

Μια άλλη κριτική πέντε αστέρων προέρχεται απευθείας από μια αεροσυνοδό, η οποία τις αποκαλεί «τόσο εύχρηστες» για τη ζωή εν κινήσει. “Τα αγαπώ. Τόσο βολικό», γράφει ο κριτικός. «Τα δίνω ως δώρα στους φίλους μου με τους οποίους πετάω. Όντας αεροσυνοδός σε αυτούς τους καιρούς που αλλάζουν, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις στα ξενοδοχεία. Σαπούνι εν κινήσει!»

Ένας άλλος ικανοποιημένος πελάτης τα αποκαλεί ιδανικά για οδικές εκδρομές. «Αυτά τα μικρά σεντόνια σαπουνιού είναι τόσο εύχρηστα», εξηγεί ο κριτικός. «Τα αγόρασα αρχικά για να κάνω οδικές εκδρομές, καθώς πολλές στάσεις ανάπαυσης στις τουαλέτες του βενζινάδικου μερικές φορές δεν έχουν σαπούνι… ή αμφισβητήσιμο σαπούνι. Τώρα τα παίρνω παντού, απλά τα κρατάω στην τσάντα μου».

Για μια μικρή επένδυση (και ένα μικρό αποτύπωμα σε μια χειραποσκευή) αυτά είναι απαραίτητες για το ταξίδι. Προμηθευτείτε λοιπόν τώρα τα φορητά φύλλα σαπουνιού ταξιδιού Kiseer Mini και θα έχετε πάντα έναν τρόπο να καθαρίζετε τα χέρια σας όταν θέλετε ένα βαθύτερο καθαρισμό από το απολυμαντικό χεριών μόνο — ακόμα και πριν βρεθείτε σε μια ιδιαίτερα βλαβερή κατάσταση χωρίς διανομέα σαπουνιού. Παρακαλώ.

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή ξεκίνησε από 9 $.

Αγοράστε περισσότερες προσφορές T L:

  • 18 Carry-on Essentials Οι συντάκτες T L δεν μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς το 2023
  • Τα 10 καλύτερα προϊόντα για να κάνετε ένα ξενοδοχείο να παραμείνει πιο άνετο το 2023
  • Η εγκεκριμένη από τον κόσμο μάσκα KN95 που συνεχίζει να πουλάει επιστρέφει επιτέλους σε απόθεμα — αλλά όχι για πολύ

Αγαπάτε πολύ; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο T L Recommends και θα σας στέλνουμε τα αγαπημένα μας ταξιδιωτικά προϊόντα κάθε εβδομάδα.

Δείτε περισσότερες προσφορές αγορών T L

Αυτό το φορητό flosser νερού εγκεκριμένο από τον οδοντίατρο είναι «ιδανικό για ταξίδια» και μόνο 35 $ στους αγοραστές του Amazon λένε ότι αυτά τα πολωτικά γυαλιά ηλίου είναι «ιδανικά για ποδηλασία» — και είναι κάτω από 20 $ στις βαλίτσες σκούτερ Amazon 5 που αγαπούν οι γονείς και τα παιδιά — Όλα κάτω από 150 $

Ξεχάστε το μπλοκάρισμα των μεσαίων καθισμάτων — Αντ’ αυτού η Air Canada πετά με αναδιαμορφωμένα αεροπλάνα

Οι Rolling Stones, ο Bruce Springsteen και οι Spice Girls έχουν πετάξει όλοι στα αεροπλάνα.

Η Air Canada διευκολύνει την απόδραση του κρύου με άνεση.

Η αεροπορική εταιρεία θα εκμεταλλεύεται τον στόλο της από αεροσκάφη τσάρτερ Jetz αποκλειστικά για την κατηγορία επιχειρήσεων — που συνήθως προορίζεται για επαγγελματίες αθλητικές ομάδες, μουσικούς ερμηνευτές και εταιρείες — ως εμπορικές πτήσεις. Κάθε Airbus A319 έχει διαμορφωθεί με μόλις 58 θέσεις — το ήμισυ του όγκου που συναντάται συνήθως σε ένα αεροσκάφος του ίδιου μεγέθους.

Τα καθίσματα γεμίζουν μια καμπίνα και οι επιβάτες μπορούν να περιμένουν μεταξύ 42 και 49 ιντσών χώρο μεταξύ τους και εκείνων που βρίσκονται στις σειρές μπροστά και πίσω τους. Ορισμένες θέσεις είναι διαμορφωμένες για ομάδες των τεσσάρων που θέλουν να κάθονται γύρω από ένα τραπέζι με άλλους στο συννεφάκι τους.

Αν και η εξυπηρέτηση δεν θα είναι ακριβώς αυτή που ήταν πριν από την πανδημία, οι επιβάτες θα λάβουν δωρεάν iPad για χρήση κατά τις πτήσεις τους, δωρεάν αλκοολούχα ποτά και προσυσκευασμένα γεύματα που επιμελείται ο σεφ του Μόντρεαλ, Antonio Park.

12 Συμβουλές για πτήση κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, σύμφωνα με τους διευθυντές της TSA

Η Air Canada σχεδιάζει να αναπτύξει τα αεροπλάνα για πτήσεις διακοπών από τις 12 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου και ξανά τον Μάρτιο. Θα πετάξουν από το Τορόντο προς Φορτ Λόντερντεϊλ, Γουέστ Παλμ Μπιτς, Φορτ Μάγιερς, Μπαρμπάντος και Κανκούν. Βανκούβερ προς Φοίνιξ, Παλμ Σπρινγκς και Πουέρτο Βαγιάρτα. και το Μόντρεαλ προς το Φορτ Λόντερντεϊλ και τα Μπαρμπάντος.

Η Air Canada σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει τα αεροπλάνα σε εσωτερικά δρομολόγια από το Τορόντο προς την Κελόουνα και το Βανκούβερ.

Για όποιον αισθάνεται ότι δεν υπάρχουν αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρόνοι επιβίβασης και αποπλάνησης είναι πιθανό να είναι μικρότεροι από το συνηθισμένο με λιγότερους επιβάτες.

Είναι περισσότερο «μια εμπειρία που μοιάζει με ιδιωτικό τζετ», δήλωσε σε μια δήλωση ο Mark Galardo, αντιπρόεδρος σχεδιασμού δικτύου και συμμαχιών στην Air Canada. Οι Rolling Stones, ο Bruce Springsteen, ο Phil Collins και οι Spice Girls είναι μεταξύ των διασημοτήτων που έχουν πετάξει με τα αεροπλάνα.

Για τους εμπορικούς επιβάτες, το κόστος των εισιτηρίων είναι παρόμοιο με τις τιμές business class σε άλλες αεροπορικές εταιρείες, διαπίστωσε το CNN.

Η Air Canada λέει ότι τα πακέτα διακοπών, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων με τον στόλο Jetz, είναι στα σκαριά.

Η Meena Thiruvengadam είναι συνεργάτης του Travel Leisure που έχει επισκεφθεί 50 χώρες σε έξι ηπείρους και 47 πολιτείες των ΗΠΑ. Λατρεύει τις ιστορικές πλάκες, να περιπλανάται σε νέους δρόμους και να περπατά σε παραλίες. Βρείτε την στο Twitter και στο Instagram.

Οι αγοραστές λατρεύουν αυτό το ταξιδιωτικό μαξιλάρι εγκεκριμένο από την Gwyneth Paltrow που σας επιτρέπει να κοιμάστε άνετα στις πτήσεις

Το «εξαιρετικά άνετο» φορητό μαξιλάρι γλιστρά πάνω από το χέρι, τον αντιβράχιο ή τον αγκώνα σας για να υποστηρίξει την αγαπημένη σας θέση ύπνου κατά τη διάρκεια μεγάλων πτήσεων, βόλτων με τρένο και οδικών ταξιδιών.

Ανεξάρτητα ερευνούμε, δοκιμάζουμε, εξετάζουμε και προτείνουμε τα καλύτερα προϊόντα — μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία μας. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω των συνδέσμων μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια.

Το να πρέπει να κάθεστε όρθια για παρατεταμένο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, μιας διαδρομής με τρένο ή ενός οδικού ταξιδιού είναι εντελώς άβολο. Και, ανεξάρτητα από το πόσες φορές προσπαθείτε να επανατοποθετήσετε τον εαυτό σας ή να ακουμπήσετε στο παράθυρο, στο τραπέζι ή στο υποβραχιόνιο σας, το κλείσιμο των ματιών μπορεί να φαίνεται αδύνατο. Λοιπόν, αυτό ήταν πριν από το Ostrichpillow Mini Handy Pillow, ένα καινοτόμο μαξιλάρι ταξιδιού που σας επιτρέπει να κοιμάστε σχεδόν οπουδήποτε με το φορητό και φορητό σχεδιασμό του.

Κερδίζοντας πρόσφατα μια θέση στην ενότητα ταξιδιών του Οδηγού δώρων διακοπών Goop 2022 της Gwyneth Paltrow, το Mini Handy Pillow της στρουθοκαμήλου αποτελεί αναμφίβολα ένα προσεγμένο δώρο για τον jet-setter στη ζωή σας και ένα ιδιαίτερα τέλειο δώρο «περιποιηθείτε τον εαυτό σας» αν είστε κάποιος που παλεύει ακατάπαυστα να πιάσει μερικά Ζ ενώ ταξιδεύει.

Για αγορά: goop.com, ostrichpillow.com και amazon.com, 35 $

Το οβάλ σχήματος, φιλικό προς το ταξίδι μαξιλάρι έχει διαστάσεις 9,8 ίντσες επί 6,7 ίντσες επί 2,7 ίντσες και υποστηρίζει τη θέση του ύπνου σας φορώντας το στο χέρι σας σαν γάντι ή πάνω από τον πήχη και τον αγκώνα σας σαν μανίκι. Σας παρέχει ένα ευχάριστο σημείο για να ξεκουράζετε το κεφάλι σας — είτε είστε σε μια μεγάλη πτήση, είτε μετακινείστε στη δουλειά, είτε κάνετε ένα γρήγορο διάλειμμα οθόνης στο γραφείο σας είτε κάνετε παρέα σε ένα τερματικό σταθμό.

Επιπλέον, το Mini Handy Pillow της Στρουθοκαμήλου είναι κατασκευασμένο από ένα μαλακό και βελούδινο υλικό βισκόζης και χρησιμοποιεί μικροσφαιρίδια και ελαστάνη για να διαμορφώσει το κεφάλι σας και να επιτύχει το στριμωγμένο και ρυθμιζόμενο προφίλ του. Και, όταν δεν χρησιμοποιείται, μπορείτε εύκολα να το αποθηκεύσετε σε ένα σακίδιο, τσαντάκι ταξιδιού ή βαλίτσα χειραποσκευής ή ακόμα και να το σύρετε πάνω από τη λαβή των αποσκευών σας ή να το κρατήσετε πάνω στο πρόσωπό σας σαν βραχιολάκι. ζυγίζει λιγότερο από ένα κιλό.

Οι καλύτερες κουβέρτες ταξιδιού για εξαιρετικά άνετα ταξίδια

Εκτός από τη σφραγίδα έγκρισης από τους συντάκτες του Goop, το Mini Handy Pillow έχει κερδίσει επίσης λαμπερούς επαίνους από τους αγοραστές του Ostrichpillow. Ένας κριτικός είπε: «Πάντα ακουμπάω στο χέρι μου όταν θέλω να κοιμηθώ, ειδικά στο δρόμο, οπότε αυτό ήταν ένα θεϊκό μήνυμα». Ένας άλλος πελάτης το ονόμασε «εξαιρετικά απαλό και πολύ ελαφρύ» και την κριτική του ακολούθησε ένας ταξιδιώτης που πρόσθεσε: «Το χρησιμοποίησα σε πολλές πτήσεις και ένιωθα άνετα κάθε φορά».

Πάρτε το από αυτόν τον αγοραστή που φώναξε: «Όταν το έβγαλα από το κουτί, η εμπειρία ήταν σαν να αγκαλιάζεις ένα σύννεφο». Συνδυάζοντας τον ενθουσιασμό τους, ένας άλλος πελάτης έγραψε: «Μπορώ να πω ότι βρήκα τον τέλειο σύντροφο για το πρωινό μου ταξίδι με το τρένο. Τραπέζι [Δίσκος] και μίνι μαξιλάρι ίσον παράδεισο.»

Για αγορά: goop.com, ostrichpillow.com και amazon.com, 35 $

Οι αγοραστές έχουν επίσης διαπιστώσει ότι κάνει ένα «εξαιρετικά άνετο» προσκέφαλο, καθώς και μια αποτελεσματική θεραπεία για την ανακούφιση του «χρόνιου» πόνου στον καρπό ή την ανακούφιση της έντασης από τους αγκώνες όταν εργάζεστε σε ένα γραφείο. Ένας κριτικός τόνισε επίσης ότι «βοηθά να κρατάς ένα βιβλίο. Ειναι γλυκο. Είναι πολύ ευέλικτο αν παίζετε μαζί του».

Ομοίως, ένας αγοραστής ανέφερε: «Είναι τόσο δύσκολο να νιώθεις άνετα σε ένα αεροπλάνο ή στην καρέκλα της αίθουσας αναμονής. Αυτό το μαξιλάρι λειτουργεί μόνο για μένα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να το κρατήσετε χάρη στις πολλές υποδοχές για να σύρετε το χέρι ή τα δάχτυλά σας μέσα σε αυτό.” Εμπιστευτείτε μας, θα εντυπωσιαστείτε με πόσες χρήσεις μπορείτε να κάνετε εκτός ταξιδιού.

Οι αεροσυνοδοί αποκαλούν αυτήν την κουβέρτα TikTok-viral αεροπλάνου «απαραίτητο στο ταξίδι» — και διπλασιάζεται ως μαξιλάρι

Είτε ξεκινάτε τα δώρα των γιορτών σας είτε απλά χρειάζεστε ένα νέο ταξιδιωτικό μαξιλάρι, το Mini Handy Pillow της Στρουθοκαμήλου είναι σίγουρα το προϊόν για τη δουλειά. Πάρτε ένα στο Goop ή το Ostrichpillow σήμερα και ετοιμαστείτε να αναρωτηθείτε πώς καταφέρατε να ζήσετε χωρίς αυτό.

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή ήταν 35 $.

Περισσότερες προσφορές T L για αγορές:

  • Είμαι ειδικός στο εξωτερικό εξοπλισμό και αυτή είναι η καλύτερη τσάντα περιπέτειας και ταξιδιού που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ
  • Αυτές οι 7 φορητές συσκευές μασάζ είναι ιδανικές για ταξίδια διακοπών — και έχουν έκπτωση έως και 57%
  • Σήμερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Jill Martin, μοιράζεται το ιδιοφυές της χάκ για να χωρέσει περισσότερα στις αποσκευές σας

Δείτε περισσότερες προσφορές αγορών T L

Αυτό το φορητό flosser νερού εγκεκριμένο από τον οδοντίατρο είναι «ιδανικό για ταξίδια» και μόνο 35 $ στους αγοραστές του Amazon λένε ότι αυτά τα πολωτικά γυαλιά ηλίου είναι «ιδανικά για ποδηλασία» — και είναι κάτω από 20 $ στις βαλίτσες σκούτερ Amazon 5 που αγαπούν οι γονείς και τα παιδιά — Όλα κάτω από 150 $Αγορές, Στυλ, θυγατρική, Ειδήσεις, Αγορές, Στυλ, θυγατρική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *